ΣΥΡΙΖΑ για πυρκαγιές: Ο κ. Μητσοτάκης αυτοθαυμάζεται, ενώ Βαρυμπόμπη κάηκε ολοσχερώς με 2-3 Μποφόρ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ για πυρκαγιές: Ο κ. Μητσοτάκης αυτοθαυμάζεται, ενώ Βαρυμπόμπη κάηκε ολοσχερώς με 2-3 Μποφόρ
Κεντρικά γραφεία ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου
«Ο κ. Μητσοτάκης ας αναλάβει την πολιτική ευθύνη απέναντι στους πολίτες αντί να κάνει καταδρομικές και απολύτως προστατευόμενες επισκέψεις στις οχτώ το πρωί» αναφέρει η Κουμουνδούρου

«Αυτές τις δύσκολες ώρες που μετράμε τις πληγές μας η πολιτική αντιπαράθεση πάνω στα αποκαΐδια είναι μια πρακτική που δεν μας αφορά. Ωστόσο αυτοί που την είχαν επανειλημμένα επιλέξει στο παρελθόν, θα περιμέναμε σήμερα που έχουν την ευθύνη, τουλάχιστον να μη προκαλούν», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι «αποτελεί πρόκληση οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός να αυτοθαυμάζονται ότι τάχα είχαν σχέδιο που λειτούργησε υποδειγματικά, ενώ η Βαρυμπόμπη κάηκε ολοσχερώς με ανέμους δυο και τριών Μποφόρ», τονίζοντας ότι «η απουσία ανέμου, ευτυχώς, μας έσωσε από τα χειρότερα».

«Ας είναι λοιπόν λίγο πιο συγκρατημένοι στην κυβέρνηση. Και ο κ. Μητσοτάκης ας αναλάβει έστω και για πρώτη φορά στην πολιτική του καριέρα την πολιτική ευθύνη απέναντι στους πολίτες που είδαν τις περιουσίες και τα σπίτια τους να γίνονται στάχτη, αντί να κάνει καταδρομικές και απολύτως προστατευόμενες επισκέψεις στις οχτώ το πρωί, για να αποφύγει να τους συναντήσει», προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider