Γεύμα του πρωθυπουργού με την αναπληρώτρια κυβερνήτη της Καλιφόρνια Ελ. Τσακοπούλου- Κουναλάκη

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γεύμα του πρωθυπουργού με την αναπληρώτρια κυβερνήτη της Καλιφόρνια Ελ. Τσακοπούλου- Κουναλάκη
Ο πρωθυπουργός εδώ και πολλά χρόνια, ανταλλάσσει πολύ συχνά απόψεις με την κυρία Κουναλάκη.

Γεύμα με την αναπληρώτρια κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Ελένη Τσακοπούλου- Κουναλάκη και τον σύζυγό της Μάρκο Κουναλάκη είχαν σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια του γεύματος σε φιλικό κλίμα, είχαν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να ανταλλάξουν απόψεις για την κατάσταση στις ΗΠΑ, την αναβαθμισμένη εικόνα της Ελλάδας, τις εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, τις επιπτώσεις της πανδημίας στη διαμόρφωση του διεθνούς περιβάλλοντος.

Ο πρωθυπουργός εδώ και πολλά χρόνια, ανταλλάσσει πολύ συχνά απόψεις με την κυρία Κουναλάκη, ενώ ανάμεσα στις έδρες αμερικανικών πανεπιστημίων που έχει χρηματοδοτήσει η αναπληρώτρια κυβερνήτης της Καλιφόρνια, είναι και η Έδρα Ελληνικών Σπουδών «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» στο Πανεπιστήμιο Stanford.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχονται «τσουχτερά» ραβασάκια σε ιδιοκτήτες οχημάτων - Πάνω από 300.000 οχήματα στη ψηφιακή «απόχη»

Unicredit: Τέσσερα σενάρια μιας «σιωπηλής» χρεοκοπίας των ΗΠΑ

ΠΑΟΚ στο προσκήνιο, λιμάνι στο παρασκήνιο

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider