Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά του βουλευτή της ΝΔ, Λ. Τσαβδαρίδη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά του βουλευτή της ΝΔ, Λ. Τσαβδαρίδη
«Ξέραμε ότι στη ΝΔ είναι μπαταχτσήδες, αλλά ο κ. Τσαβδαρίδης έχει πάει το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα σε εξωπραγματικά επίπεδα» υποστηρίζει η Κουμουνδούρου.

Υψηλούς τόνους κατά της ΝΔ χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα σχετικά με τον βουλευτή Ημαθίας του κυβερνώντος κόμματος, Λάζαρο Τσαβδαρίδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ο βουλευτής της ΝΔ, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, όχι μόνο είναι διπλοθεσίτης, αφού είναι ταυτόχρονα και αμειβόμενος από το δήμο Βέροιας, όχι μόνο απαίτησε δικαστικά να λάβει αύξηση 20% στην αντιμισθία του από το Δήμο, αλλά όπως αποκαλύπτει το Documento έφτασε στο σημείο να απαιτήσει πάλι μέσω δικαστικής οδού να εξαιρεθεί από την καταβολή της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας (2%) και την ειδική εισφορά υπέρ του ΟΑΕΔ (1%).

Ξέραμε ότι στη ΝΔ είναι μπαταχτσήδες, αλλά ο κ. Τσαβδαρίδης έχει πάει το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα σε εξωπραγματικά επίπεδα.

Ο κ. Μητσοτάκης θα τον αποδοκιμάσει διαγράφοντάς τον ή θα κάνει πάλι πως δεν τρέχει τίποτα;» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider