Γεωργιάδης - Πάιατ: Δυνατότητες για περαιτέρω αμερικανική επενδυτική παρουσία στην Ελλάδα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γεωργιάδης - Πάιατ: Δυνατότητες για περαιτέρω αμερικανική επενδυτική παρουσία στην Ελλάδα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάϊατ.

Οι δυνατότητες για περαιτέρω αμερικανική επενδυτική παρουσία στη χώρα, αποτέλεσαν αντικείμενο της σημερινής συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάϊατ.

Σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο twitter, ο υπουργός «συναντήθηκε με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα @USAmbPyatt. Στο επίκεντρο της συζήτησης η πορεία των αμερικανικών επενδύσεων στην Ελλάδα και οι δυνατότητες για περαιτέρω αμερικανική επενδυτική παρουσία στη χώρα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τα γαλάζια… μικροαντάρτικα - Η νεοδημοκρατική αφρόκρεμα στην Α’ Θεσσαλονίκης - Οι «προσωπικές απόψεις» και στο ΠΑΣΟΚ

Οι τιμές πετρελαίου και η παρέμβαση - Φουντώνει ο ανταγωνισμός στο private banking - Η Performance ψάχνει το επόμενο deal

Ρεκόρ δημοσίων επενδύσεων λόγω Ταμείου Ανάκαμψης - Κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider