Ελλάδα
10-02-2021 | 14:11

Ταραντίλης: Ποια η θέση του κ. Τσίπρα για την αυριανή συγκέντρωση; Θα πάνε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;

Newsroom
Μοιράσου το
Ταραντίλης: Ποια η θέση του κ. Τσίπρα για την αυριανή συγκέντρωση; Θα πάνε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;

«Από τη δήλωσή του στη Βουλή προκύπτει σαφώς ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης την έννοια της πολιτικής ευθύνης. Κατά τον κ. Τσίπρα «δέχομαι την ευθύνη» δεν σημαίνει «αναλαμβάνω την ευθύνη». Αφήνουμε τα συμπεράσματα στους πολίτες», απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης στην κατηγορία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί διαστρέβλωσης των λόγων του.

Την ίδια στιγμή ο κ. Ταραντίλης καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πει ευθέως την θέση για την συγκέντρωση που προγραμματίζεται αύριο- ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου Κεραμέως το οποίο θεσμοθετεί μεταξύ άλλων την φύλαξη των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Αλλά και αν θα λάβουν μέρος στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«O κ. Τσίπρας σήμερα στη Βουλή προσπάθησε να ανασκευάσει τη χθεσινή δήλωσή του, ότι δέχεται το ρίσκο να κολλήσουν κορονοϊό κάποιοι άνθρωποι σε μια συγκέντρωση.

Από τη δήλωσή του στη Βουλή προκύπτει σαφώς ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης την έννοια της πολιτικής ευθύνης. Κατά τον κ. Τσίπρα «δέχομαι την ευθύνη» δεν σημαίνει «αναλαμβάνω την ευθύνη». Αφήνουμε τα συμπεράσματα στους πολίτες.

Τον ρωτάμε επίσης ευθέως: 

Από τη στιγμή που δέχεται το ρίσκο, ποια είναι η θέση του για την προγραμματιζόμενη αυριανή συγκέντρωση;

Θα συμμετάσχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή και σε άλλες διαδηλώσεις, τη στιγμή που η κοινωνία δίνει σκληρή μάχη για την ανάσχεση της πανδημίας;

Αναμένουμε την απάντησή του». 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.