Πέθανε ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής της ΝΔ Αδάμ Ρεγκούζας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πέθανε ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής της ΝΔ Αδάμ Ρεγκούζας

Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αδάμ Ρεγκούζας.

Πρωτοεκλέχθηκε βουλευτής στις εκλογές του 1996 στη Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης και επανεκλέχθηκε το 2000, το 2004 και το 2007. Στην πρώτη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή διετέλεσε υφυπουργός Οικονομικών. Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί από την εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου.

Συλλυπητήρια από Μητσοτάκη και ΝΔ

«Ο Αδάμ Ρεγκούζας υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση την παράταξη της ΝΔ, τους πολίτες της Β' Θεσσαλονίκης και τη χώρα ως υφυπουργός Οικονομικών. Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη. Εκφράζω τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», τόνισε σε δήλωση του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για την απώλεια του Αδαμ Ρεγκουζα.

Τη «θλίψη και οδύνη» της για τον θάνατο του Αδάμ Ρεγκούζα, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και απευθύνει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση:

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών και βουλευτή Αδάμ Ρεγκούζα. O Αδάμ Ρεγκούζας υπηρέτησε πιστά τη χώρα και την παράταξη ως βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης από το 1996 μέχρι το 2009 και ως υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών από τις 10 Μαρτίου του 2004 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου του 2005. Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δημογραφικό: Οι μετανάστες «ανέστησαν» την Γηραιά Ήπειρο - Αυξήθηκε στα 450 εκατομμύρια ο πληθυσμός της ΕΕ το 2025

Λιανεμπόριο: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των θερινών εκπτώσεων – Οι προσδοκίες και οι «παγίδες»

Οι καλεσμένοι της JP Morgan στην Αθήνα και το τραπεζικό «μενού»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider