ΤτΕ: Πρωτογενές ταμειακό πλεόνασμα 4,92 δισ. ευρώ το πρώτο τετράμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΤτΕ: Πρωτογενές ταμειακό πλεόνασμα 4,92 δισ. ευρώ το πρώτο τετράμηνο
Τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 22,23 δισ. ευρώ, από 20,61 δισ. ευρώ πέρυσι σύμφωνα με την ΤτΕ.

Πρωτογενές ταμειακό πλεόνασμα (πρωτογενές αποτέλεσμα κεντρικής διοίκησης) 4,921 δισ. ευρώ το α’ τετράμηνο του 2025 έναντι 2,713 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2024 ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδας.

Το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε πλεόνασμα 1,874 δισ. ευρώ έναντι ελλείμματος 570 εκατ. ευρώ το α' τετράμηνο του 2025

Τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού αυξήθηκαν σε 22,23 δισ. ευρώ, από 20,61 δισ. ευρώ πέρυσι σύμφωνα με την ΤτΕ.

Οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, διαμορφώθηκαν σε 19,79 δισ. ευρώ, από 19,52 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Απριλίου 2024.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οι πιο εργατικοί Ευρωπαίοι είναι οι Έλληνες - Πόσοι δουλεύουν πέραν του 5νθήμερου και σε ποιους τομείς

Φορο-δηλώσεις: Ολες οι αλλαγές στα πρόστιμα - «Ψαλίδι» έως 80% για εκπρόθεσμες δηλώσεις ΦΠΑ χωρίς φόρο

Ποιος είναι ο πιο «χρυσοπληρωμένος» CEO στον κόσμο;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider