Μειωμένος ο τζίρος και ο όγκος του λιανεμπορίου τον Οκτώβριο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μειωμένος ο τζίρος και ο όγκος του λιανεμπορίου τον Οκτώβριο
Μείωση 0,6% παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών τον Οκτώβριο, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2023, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2024 μείωση 3,8%. 

Μείωση 0,6% παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στο λιανεμπόριο τον Οκτώβριο, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2023, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2024 μείωση 3,8%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές), κατά τον μήνα Οκτώβριο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2023, παρουσίασε μείωση 1,5% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2024 μείωση 4,0%.

Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Οκτώβριο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2024 παρουσίασε μείωση 2,1%

Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Οκτώβριο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2024, παρουσίασε μείωση 2,3%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Συντάξεις Αυγούστου: Ανατροπή με τις ημερομηνίες καταβολής τους - Για ποιους συνταξιούχους έρχεται νωρίτερα η πληρωμή

Επίδομα 750 ευρώ για 170.000 εργαζόμενους και ανέργους: Άνοιξαν οι αιτήσεις - Άμεση η πληρωμή

Ρεύμα: Πρεμιέρα για το e-εργαλείο αλλαγής προμηθευτή - Στην πλατφόρμα σύγκρισης τιμών της ΡΑΑΕΥ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider