ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταβλήθηκαν 16 εκατ. ευρώ σε 105.000 δικαιούχους

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταβλήθηκαν 16 εκατ. ευρώ σε 105.000 δικαιούχους
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Συνολικά 105.000 δικαιούχοι πληρώθηκαν 15.844.541 ευρώ.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι πληρωμές των υπολοίπων του ΟΣΔΕ 2022 της εξισωτικής, της βασικής ενίσχυσης, του πρασινίσματος και των Νεών Γεωργών.

Συνολικά 105.000 δικαιούχοι πληρώθηκαν 15.844.541 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας σε αγρότες στην ΕΑΣ Δράμας, τόνισε ότι έχει δώσει εντολή στη διοίκηση του Οργανισμού για εξόφληση όλων των καθυστερημένων οφειλών, ενώ σημείωσε ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ χρειάζεται καλύτερη οργανωτική δομή και περισσότερη διαφάνεια.

«Θέλουμε διαφάνεια, συνέπεια, σεβασμό στα χρήματα που δίνει η ΕΕ στους αγρότες. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Δεν είναι κράτος αυτόνομο ο ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά ένας οργανισμός που εποπτεύεται από το ΥπΑΑΤ και πρέπει να λειτουργεί για το καλό των αγροτών και μόνο» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ο Μητσοτάκης απαντά «γιατί μια τρίτη τετραετία» - Το κόμμα Καρυστιανού «καταπίνει» τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Ο Δούκας παίρνει αποστάσεις

Εφορία: Έκρηξη 30% του αριθμού των οφειλετών τον Μάρτιο

Η θέση εργασίας με τα πιο πολλά χρήματα στην Ελλάδα - Έως 150.000 ευρώ ετησίως

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider