ΕΣΕΕ: Ζητά το ανώτατο επίδομα θέρμανσης για τη Θεσσαλία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΕΣΕΕ: Ζητά το ανώτατο επίδομα θέρμανσης για τη Θεσσαλία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Αίτημα επέκτασης του ανώτατου επιδόματος θέρμανσης, για το σύνολο της Θεσσαλίας, κατέθεσε η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας προς τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Αίτημα επέκτασης του ανώτατου επιδόματος θέρμανσης, για το σύνολο της Θεσσαλίας, κατέθεσε η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας προς τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Στην επιστολή επισημαίνονται τα εξής: «Η θεομηνία που έπληξε την κοινωνία της Θεσσαλίας αδιαμφισβήτητα έχει ως αποτέλεσμα τεράστιες καταστροφές τόσο για τους κατοίκους όσο και την οικονομία της περιφέρειας. Μια σημαντική παράμετρος αφορά το ενεργειακό κόστος νοικοκυριών και επιχειρήσεων που συνδέεται και με το επίδομα θέρμανσης.

Έτσι με δεδομένο ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας βρίσκονται ήδη στον σχεδιασμό για την νέα περίοδο θεωρούμε απαραίτητο τη γενίκευση του ανώτατου επιδόματος θέρμανσης για την Θεσσαλία.

Πιο συγκεκριμένα και εφόσον, κατά τα φαινόμενα, ισχύσει ο ίδιος τρόπος υπολογισμού του άρθρου 3 της ΥΑ Α.1156/2022, ζητούμε να υπαχθεί ολόκληρη η περιφέρεια Θεσσαλίας στον ανώτατο προβλεπόμενο συντελεστή 1,62.

Το μέτρο αυτό θα αποτελέσει απαραίτητο βοήθημα για τις τοπικές κοινωνίες ώστε να ορθοποδήσουν συντομότερα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το «ό,τι είπαμε, το κάναμε» του Κυριάκου - O «διάλογος» Άδωνι-Χατζηδάκη - H καρατόμηση Πολάκη για χάρη του Αλέξη

Αλέξης Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου η ανακοίνωση για το νέο κόμμα - «Τώρα είναι η ώρα»

Γιατί ο Τραμπ ανέβασε συνέντευξη του Στ. Παπασταύρου στο Truth Social

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider