H ProCredit Bank ξέρει τι έχει ανάγκη η επιχείρησή σας και είναι δίπλα σας σε κάθε στιγμή

Viber Whatsapp Μοιράσου το
H ProCredit Bank ξέρει τι έχει ανάγκη η επιχείρησή σας και είναι δίπλα σας σε κάθε στιγμή
Προσφέροντας παραδοσιακές, αλλά και καινοτόμες υπηρεσίες, η ηλεκτρονική τράπεζα παρέχει ένα βιώσιμο μέλλον σε εσάς και την επιχείρησή σας.

Προσφέροντας παραδοσιακές, αλλά και καινοτόμες υπηρεσίες, η ηλεκτρονική τράπεζα παρέχει ένα βιώσιμο μέλλον σε εσάς και την επιχείρησή σας.

Τα τελευταία χρόνια οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις δίνουν τον δικό τους «αγώνα». Έχοντας περάσει μέσα από αντίξοες συνθήκες και αντιμετωπίζοντας μεγάλες δυσκολίες, αντέχουν και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Αποτελούν τη «ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας», μιας και αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία του συνόλου της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Το πιο συχνό πρόβλημα, βέβαια, που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις είναι αυτό της έλλειψης ρευστότητας. Λαμβάνοντας υπόψη το παραπάνω η ProCredit Bank, η έξυπνη τράπεζα που αποτελεί μέλος ενός γερμανικού τραπεζικού ομίλου, έχει έρθει για να προσφέρει ένα βιώσιμο μέλλον σε εσάς και την επιχείρησή σας.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ψηφιακή τράπεζα που προσφέρει παραδοσιακές, αλλά και καινοτόμες τραπεζικές υπηρεσίες. Παράλληλα, προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών μέσα από το τηλεφωνικό της κέντρο, το οποίο εξειδικεύεται σε τεχνικά ζητήματα, αλλά και από τους άρτια καταρτισμένους και εκπαιδευμένους συμβούλους, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να μπορούν να ενημερώσουν και να συμβουλεύσουν.

Κάθε πελάτης και επιχείρηση αντιμετωπίζεται ξεχωριστά από την ProCredit Bank. Η τράπεζα εστιάζει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς είναι αυτές που δημιουργούν θέσεις εργασίας και συμβάλλουν καθοριστικά στην οικονομία. Γι’ αυτό τον λόγο τους παρέχει όλο το φάσμα των τραπεζικών υπηρεσιών που χρειάζονται.

Πιο συγκεκριμένα, παρέχει όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, είτε με τη μορφή κεφαλαίου κίνησης είτε για επενδυτικούς σκοπούς, που έχει ανάγκη μια επιχείρηση. Επίσης, παρέχει ανταγωνιστικά πακέτα εμβασμάτων αλλά και καταθέσεων, είτε βραχυπρόθεσμων, όπως ο λογαριασμός Flex save, είτε μακροπρόθεσμων όπως είναι οι προθεσμιακές καταθέσεις.

Η βιώσιμη ανάπτυξη σε πρώτο πλάνο

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ProCredit Bank θέτει υψηλά πρότυπα όσον αφορά τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των δραστηριοτήτων της καθώς και των πελατών μας. Στο πλαίσιο αυτό, η τράπεζα εργάζεται διαρκώς για την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων, των πελατών της, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα περιβάλλοντος, εφαρμόζοντας συνεπή και βιώσιμα μέτρα.

Οι υπηρεσίες της είναι ιδανικές για ιδιώτες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θα ήθελαν να επενδύσουν στη βελτίωση της ζωής τους ή των επιχειρηματικών τους μοντέλων. Έτσι, ενθαρρύνει την υπευθυνότητα και την οικονομική παιδεία των πελατών της και δεν προωθεί σε καμία περίπτωση τον καταναλωτικό δανεισμό για βραχυπρόθεσμες ανάγκες.

Όπως γίνεται αμέσως αντιληπτό, η διαφάνεια στην επικοινωνία της ProCredit Bank με τους πελάτες της αποτελεί κύρια προτεραιότητά της, μιας και στοχεύει σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία βασισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Γι’ αυτό το λόγο, η τράπεζα εφαρμόζει πελατοκεντρική προσέγγιση, σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει τις ατομικές ανάγκες του καθενός.

Κάθε επιχείρηση άλλωστε έχει τις δικές της ανάγκες κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι της ProCredit Bank. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και διεθνή εκπαίδευση, είναι έτοιμοι να δώσουν την καλύτερη λύση τη δεδομένη χρονική στιγμή που η επιχείρηση θα το ζητήσει, με γνώμονα σε κάθε περίπτωση και την βιώσιμη ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider