Κίνα: Το Πεκίνο βάζει κανόνες στον τομέα παραγωγής υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ)

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κίνα: Το Πεκίνο βάζει κανόνες στον τομέα παραγωγής υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Στην έκδοση ενός προσωρινού κανονισμού σχετικά με την προσφορά των υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης (AI)

H αρμόδια κινεζική υπηρεσία εποπτείας μαζί με αρκετές άλλες αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων (NDRC), αλλά και του υπουργείου Επιστημών και Τεχνολογίας, προχώρησαν από κοινού στην έκδοση ενός προσωρινού κανονισμού σχετικά με την προσφορά των υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης (AI), αλλά και το γενικότερο μοντέλο ανάπτυξής τους.

Ο κανονισμός αυτός αναρτήθηκε χθες στην ηλεκτρονική σελίδα της Διοίκησης Κυβερνοχώρου της Κίνας (CAC), ενώ θα τεθεί σε εφαρμογή την 15η Αυγούστου.

Ο ίδιος κανονισμός προβλέπει την υιοθέτηση μιας σειράς μέτρων για την ενίσχυση της τεχνολογίας ΑΙ ως προς την παραγωγή νέων υπηρεσιών από τη μια μεριά, ενώ από την άλλη μεριά προβλέπει τους βασικούς κανόνες για τους παρόχους των σχετικών υπηρεσιών στην αγορά.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ψηφιακό Πελατολόγιο: Από τα συνεργεία αυτοκινήτων, σε γάμους και βαπτίσεις

Ποιο «49%» διεκδικεί η ΝΔ - Η Ντόρα «αλλάζει» τον Αβραμόπουλο - Το «μηδέν» του Γεωργούλη

Οριστικό τέλος στην περικοπή συντάξεων χηρείας - Δεν υπάρχει αξίωση για αναδρομικά

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider