ΗΠΑ: Τα ενοίκια αυξήθηκαν με τον χαμηλότερο ρυθμό των τελευταίων 20 μηνών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΗΠΑ: Τα ενοίκια αυξήθηκαν με τον χαμηλότερο ρυθμό των τελευταίων 20 μηνών
Το μέσο επιτόκιο στις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 2,4% σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2022, φτάνοντας τα 1.942 δολάρια.

Το μέσο ενοίκιο στις ΗΠΑ αυξήθηκε με τον μικρότερο ρυθμό των τελευταίων 20 μηνών για τον Ιανουάριο του 2022, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας real estate Redfin, υποδηλώντας τις επιπτώσεις που έχουν οι αυξήσεις του υψηλού πληθωρισμού και των ενισχυμένων επιτοκίων στην αγορά ακινήτων της χώρας.

Σύμφωνα με την Redfin, το μέσο επιτόκιο στις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 2,4% σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2022, φτάνοντας τα 1.942 δολάρια.

Πρόκειται για τον χαμηλότερο ρυθμό αύξησης του μέσου ενοικίου στις ΗΠΑ από τον Μάιο του 2021.

Παράλληλα, ο Ιανουάριος ήταν ο 8ος συνεχόμενος μήνας κάμψης των αυξήσεων στα ενοίκια, με τις τιμές να υποχωρούν κατά 1,9% σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2022.

Ανά πόλεις των ΗΠΑ, η μεγαλύτερη ετήσια πτώση στις τιμές ενοικίων στις ΗΠΑ σημειώθηκε στο Φοίνιξ (-6,7% στο μέσο ενοίκιο σε σχέση με τον Ιανουάριο του 20022).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Υποσχέσεις για ένα καλύτερο αύριο στους πολλούς από Κυριάκο - Σοβαρός Αλέξης, Δημοφιλής Γρηγόρης, Ισχυρή Μαρέβα

Mισθωτοί - συνταξιούχοι: Πόσα κερδίζουν με τη νέα φορολογική κλίμακα - Αναλυτικοί πίνακες

Στεγαστικό: Υπό συνεχή παρακολούθηση τα ενοίκια και τα Airbnb με επέκταση μέτρων

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider