Ουκρανία: Ρωσική εταιρεία δίνει... μπόνους 15 εκατ. για την καταστροφή αρμάτων μάχης της Δύσης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ουκρανία: Ρωσική εταιρεία δίνει... μπόνους 15 εκατ. για την καταστροφή αρμάτων μάχης της Δύσης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Σε όσους Ρώσους στρατιώτες καταφέρουν να «καταστρέψουν ή να εξουδετερώσουν» γερμανικά Leopard 2 ή αμερικανικά Abrams.

Μπόνους σε όσους καταφέρουν να καταστρέψουν άρματα μάχης που έχουν στείλει οι χώρες της Δύσης στην Ουκρανία για τον πόλεμο παρέχει ρωσική εταιρεία.

Η κίνηση έρχεται εν μέσω της ενίσχυσης στις αποστολές αρμάτων μάχης από χώρες της Δύσης, όπως οι ΗΠΑ και η Γερμανία, στο Κίεβο για τον πόλεμο με τις ρωσικές δυνάμεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Fores -μια εταιρεία παραγωγής υλικών που χρησιμοποιούνται στον κλάδο της ενέργειας- με έδρα τα Ουράλια ανακοίνωσε πως θα δίνει χρηματικό μπόνους σε όσους Ρώσους στρατιώτες καταφέρουν να «καταστρέψουν ή να εξουδετερώσουν- γερμανικά Leopard 2 ή αμερικανικά Abrams.

Το... έπαθλο για κάθε τανκ ανέρχεται 5 εκατ. ρούβλια στον πρώτο Ρώσο στρατιώτη που θα καταφέρει να καταστρέψει ένα από τα άρματα μάχης και σε 500.000 ρούβλια (7.200 δολάρια) για κάθε επόμενη επίθεση.

Παράλληλα, η Fores ανακοίνωσε θα πληρώσει 15 εκατ. ρούβλια για την καταστροφή κάθε μαχητικού αεροπλάνου από τις χώρες της Δύσης.

Όπως σημειώνει το Reuters, οι παραδόσεις των αρμάτων μάχης από τη Δύση στην Ουκρανία δεν έχουν αρχίσει ακόμα και μπορεί να περάσουν μήνες προτού τα τανκ φτάσουν στο πεδίο των στρατιωτικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Μην αφήνετε τα ζώα σας πίσω» - Ο Λιβάνιος στη δομή των Βιλίων - Το δείπνο της... Τεχνητής Νοημοσύνης

Κατασχεμένα ακίνητα: Το «σκορ» του οφειλέτη ξεκλειδώνει τις πωλήσεις - Πώς βαθμολογεί η ΑΑΔΕ

Το στεγαστικό επιτείνει τη δημογραφική κρίση - Αναβάλλουν τη δημιουργία οικογένειας οι νέοι και παραμένουν στην πατρική εστία

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider