ΗΠΑ: «Μάζεμα» του εμπορικού ελλείμματος τον Απρίλιο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΗΠΑ: «Μάζεμα» του εμπορικού ελλείμματος τον Απρίλιο
Στα 87,1 δισ. δολάρια έναντι 107,7 δισ. δολαρίων τον Μάρτιο, όταν είχε διαμορφωθεί στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών.

Συρρίκνωση κατέγραψε το έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο των ΗΠΑ για τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της χώρας.

Ειδικότερα, το έλλειμμα ανήλθε σε 87,1 δισ. δολάρια έναντι 107,7 δισ. δολαρίων τον Μάρτιο, όταν είχε διαμορφωθεί στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters ανέμεναν μια μέτρηση στα 89,5 δισ. δολάρια.

Οι εξαγωγές προϊόντων από τις ΗΠΑ ενισχύθηκαν σε μηνιαίο επίπεδο 3,5%, φτάνοντας τα 252,6 δισ. δολάρια.

Οι εισαγωγές προϊόντων στις ΗΠΑ υποχώρησαν 3,4% στα 339,7 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΝΦΙΑ 2026: Τελευταία ευκαιρία για έκπτωση έως 20% - Πάνω από 780.000 ασφαλισμένες κατοικίες

ΜΜΜ: Τα πρόστιμα για εισιτηριοδιαφυγή στις αστικές συγκοινωνίες, φθορές και επιθέσεις σε ελεγκτές - Η κοινωφελής εργασία

Τα «αναχώματα» του ΕΦΚΑ για να υποχωρήσει το κύμα εξόδου προς την σύνταξη της τελευταίας 6ετίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider