Οικονόμου: Αυξημένη η φετινή επιδότηση του κοινωνικού τουρισμού, στα 30 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οικονόμου: Αυξημένη η φετινή επιδότηση του κοινωνικού τουρισμού, στα 30 εκατ. ευρώ
Θα διατεθούν 30 εκατ. ευρώ για την επιδότηση του κοινωνικού τουρισμού, μέσω του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τριάντα εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν για την επιδότηση του κοινωνικού τουρισμού, μέσω του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», όπως ανέφερε σε ανάρτηση του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου επισήμανε ότι η επιδότηση φέτος είναι αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, και προσέθεσε ότι η κυβέρνηση στηρίζει τις τουριστικές επιχειρήσεις και την ελληνική οικογένεια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ισχυρή παράσταση νίκης στη ΝΔ δίνει η Real Polls - Φουλ εσωστρέφεια με διαγραφή Οδυσσέα ξαφνικά ο Ανδρουλάκης

«Κατά κύματα» μέτρα στήριξης σχεδιάζει η κυβέρνηση - Τα επόμενα βήματα

Οι 10 πλουσιότεροι ιδιοκτήτες ομάδων για το 2026

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider