Οικονόμου: Αυξημένη η φετινή επιδότηση του κοινωνικού τουρισμού, στα 30 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οικονόμου: Αυξημένη η φετινή επιδότηση του κοινωνικού τουρισμού, στα 30 εκατ. ευρώ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Θα διατεθούν 30 εκατ. ευρώ για την επιδότηση του κοινωνικού τουρισμού, μέσω του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τριάντα εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν για την επιδότηση του κοινωνικού τουρισμού, μέσω του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», όπως ανέφερε σε ανάρτηση του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου επισήμανε ότι η επιδότηση φέτος είναι αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, και προσέθεσε ότι η κυβέρνηση στηρίζει τις τουριστικές επιχειρήσεις και την ελληνική οικογένεια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το IRIS βγαίνει στην Ευρώπη - Άμεσες διασυνοριακές πληρωμές μόνο με αριθμό κινητού

Τέλος στα φθηνά μικροδέματα από τρίτες χώρες: Με «καπέλο» οι online παραγγελίες

Το νεύμα του Μητσοτάκη στον Καραμανλή - Η «χολή» για τη συνάντηση Τσίπρα-Γκίλφοϊλ - Μπελάδες για Ανδρουλάκη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider