Πρόστιμα 30.000 ευρώ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πρόστιμα 30.000 ευρώ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Στην επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 30.000 ευρώ προχώρησε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Συγκεκριμένα αποφάσισε:

- Την επιβολή συνολικού προστίμου ύψους 15.000 ευρώ στην τράπεζα «ALPHA BANK», ως καθολική διάδοχο της «ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», για παράβαση διατάξεων κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε πελάτες της.

-Την επιβολή συνολικού προστίμου ύψους 10.000 ευρώ στην Τράπεζα «ALPHA BANK» για παράβαση διατάξεων κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε πελάτες της.

- Την επιβολή προστίμου ύψους 5.000 ευρώ στον κ. Χρήστο Χούμπαυλη, λόγω εκπρόθεσμης αναγγελίας της μεταβολής ποσοστού συμμετοχής του επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας «Δομική Κρήτης».

Επίσης , η Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την έγκριση του περιεχομένου ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «ΙΝΤΕΡΛΑΪΦ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ» για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση του συνόλου των υφιστάμενων κοινών, άυλων, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών της εταιρείας στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αίρεται από 30 Ιουνίου το πλαφόν - Ραντεβού τον Σεπτέμβριο για μειώσεις τιμών

Έκτακτο επίδομα παιδιού: Όλα τα «κλειδιά» για την πληρωμή των 150 ευρώ - Γιατί θα πρέπει να αποκτήσουν ΑΦΜ τα νεογέννητα

Πλάτη με... μέτρο στην ακρίβεια - «Ευλογημένοι» μισθοί - Ποιος φλερτάρει τον Κυριάκο

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider