Σύσκεψη στο Μαξίμου με προσδοκίες για συμφωνία

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σύσκεψη στο Μαξίμου με προσδοκίες για συμφωνία

Σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο είχε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενόψει του νέου γύρου διαπραγμάτευσης, με στόχο αυτός να είναι και ο τελικός για την εκταμίευση των 12 δισ. ευρώ.

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Από τις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, οι κ. κ. Τσακαλώτος, Σταθάκης, Χουλιαράκης έχουν νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών, με στόχο να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Fuel Pass: Από Τρίτη πάλι η πλατφόρμα - Μόνο για ΑΦΜ που λήγουν σε 1, 2 και 3

Μητσοτάκης: Εισηγούμαι ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή για μετά τις εκλογές του 2027

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου - Έως την Μ.Τετάρτη το δώρο Πάσχα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider