Τα «κόκκινα» δάνεια στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη – Στουρνάρα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα «κόκκινα» δάνεια στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη – Στουρνάρα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος θα έχει το μεσημέρι ο πρωθυπουργός.

Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης, για θέματα που άπτονται του εγχώριου τραπεζικού συστήματος, θα έχει με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 13:30.

Στη συνάντηση θα παραβρεθεί ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης αναμένεται να βρεθούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον εγχώριο τραπεζικό κλάδο, με κυριότερο τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια ύψους 80 δισ. ευρώ, καθώς και το σχέδιο ταχύτερης εξυγίανσης που έχει προτείνει η Τράπεζα της Ελλάδος ήδη από το περασμένο έτος.

Οι κ. κ. Μητσοτάκης και Στουρνάρας αναμένεται, επίσης, να κάνουν μια πρώτη αποτίμηση των επαφών που και οι δύο είχαν (στις 9 του μήνα), με τον επικεφαλής της Τραπεζικής Εποπτείας της ΕΚΤ, Αντρέα Ενρία, που βρέθηκε στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Μην αφήνετε τα ζώα σας πίσω» - Ο Λιβάνιος στη δομή των Βιλίων - Το δείπνο της... Τεχνητής Νοημοσύνης

Κατασχεμένα ακίνητα: Το «σκορ» του οφειλέτη ξεκλειδώνει τις πωλήσεις - Πώς βαθμολογεί η ΑΑΔΕ

Το στεγαστικό επιτείνει τη δημογραφική κρίση - Αναβάλλουν τη δημιουργία οικογένειας οι νέοι και παραμένουν στην πατρική εστία

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider