Έρχονται 25 προσλήψεις στη Διπλωματική Ακαδημία και 62 θέσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έρχονται 25 προσλήψεις στη Διπλωματική Ακαδημία και 62 θέσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Ευκαιρίες καριέρας στη Διπλωματική Ακαδημία του υπουργείου Εξωτερικών και στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσφέρονται σε πτυχιούχους υποψήφιους που θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους αυτή την εβδομάδα.

Ευκαιρίες καριέρας στη Διπλωματική Ακαδημία του υπουργείου Εξωτερικών και στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσφέρονται σε πτυχιούχους υποψήφιους που θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους αυτή την εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, τo υπουργείο Εξωτερικών «τρέχει» διαγωνισμό για την εισαγωγή 25 υποψηφίων Ακολούθων Πρεσβείας στη Διπλωματική Ακαδημία.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 26 Μαρτίου και θα μπορούν να λάβουν μέρος πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΕΑΠ με ελληνική υπηκοότητα, άνω των 21 ετών.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η υποβολή αυτοπροσώπως (ή μέσω τρίτου με σχετική εξουσιοδότηση), ή η αποστολή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή και την ένδειξη «Για το διαγωνισμό των Ακολούθων στο Υπουργείο Εξωτερικών, ΣΤ1 Διεύθυνση Προσωπικού και Διοικητικής Οργάνωσης, Ακαδημίας 1, 10671, Αθήνα, γραφείο 208 ώρες (τηλ 210-3681139 και 210- 3681138) αίτησης συμμετοχής, υπεύθυνης δήλωσης σε ειδικό έντυπο, μαζί με πρόσφατη φωτογραφία διαβατηρίου ή ταυτότητας και λοιπά δικαιολογητικά μέχρι και την 1η Μαρτίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://wvw.mfa.gr.

Πρακτική άσκηση στο ΚΠΙΣΝ

H εταιρεία Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος AE (ΚΠΙΣΝ AE) προσφέρει σε νέους και νέες από 18 έως 35 ετών την ευκαιρία αμειβόμενης πρακτικής άσκησης από τον Ιούνιο 2019 έως τις 15 Ιανουαρίου 2020.

Κατόπιν αξιολόγησης, το 10% των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης (6 άτομα), θα έχουν την ευκαιρία παράτασης στη σύμβασή τους για ακόμα έξι μήνες.

Οι θέσεις απευθύνονται σε νέους (ημερομηνία γέννησης 1/6/1984 – 3/6/2001) με δικαίωμα εργασίας στην Ελλάδα, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της είναι ο ισχύων Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 62 θέσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις τύπους:

1. Πρακτική Άσκηση χωρίς εκπαιδευτικά προσόντα:

Έξι (6) θέσεις, οι οποίες αφορούν κυρίως σε πρακτική άσκηση στο τμήμα Εξυπηρέτησης Επισκεπτών της ΚΠΙΣΝ ΑΕ με πιθανότητα απασχόλησης και σε επιλεγμένα άλλα τμήματα.

Η επιλογή για τις θέσεις αυτές θα γίνει μέσω κλήρωσης παρουσία συμβολαιογράφου, στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, χωρίς να απαιτείται καμία εκπαιδευτική προϋπόθεση, ενώ θα ακολουθήσουν προσωπικές συνεντεύξεις με στελέχη της ΚΠΙΣΝ ΑΕ.

2. Πρακτική Άσκηση με γνώση αγγλικών:

Δεκαεννέα (19) θέσεις, οι οποίες αφορούν κυρίως σε πρακτική άσκηση στο τμήμα Εξυπηρέτησης Επισκεπτών ή Διοικητικής Υποστήριξης της ΚΠΙΣΝ ΑΕ, με πιθανότητα απασχόλησης και σε επιλεγμένα άλλα τμήματα.

Η επιλογή για τις θέσεις αυτές θα γίνει μέσω κλήρωσης παρουσία συμβολαιογράφου, στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες εκπαιδευτικές προϋποθέσεις εκτός από πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

3. Πρακτική Άσκηση με εκπαιδευτικά προσόντα:

Τριάντα επτά (37) θέσεις, οι οποίες αφορούν σε πρακτική άσκηση σε διάφορα τμήματα της ΚΠΙΣΝ ΑΕ.

Η επιλογή για τις θέσεις αυτές θα γίνει μέσα από μία δεξαμενή υποψηφίων που θα προκύψει μέσω κληρώσεων παρουσία συμβολαιογράφου, ενώ θα ακολουθήσουν προσωπικές συνεντεύξεις με στελέχη της ΚΠΙΣΝ ΑΕ.

Για αυτόν τον τύπο πρακτικής άσκησης, τίθενται προϋποθέσεις εκπαιδευτικής επάρκειας, καθώς και πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση έως τις 4 Μαρτίου, μέσω της φόρμας στη σελίδα SNFCC.org/internships επιλέγοντας την αντίστοιχη κατηγορία.

Ερωτήματα και διευκρινίσεις, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected].

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider