Πειραιώς Factoring: Στα 2,2 δισ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το 2018

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πειραιώς Factoring: Στα 2,2 δισ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το 2018
Την περασμένη χρονιά, οι χρηματοδοτήσεις της εταιρίας αυξήθηκαν κατά 18%, ενώ  επετεύχθη παράλληλα υψηλή κερδοφορία  και περαιτέρω μείωση του ήδη χαμηλού δείκτη NPL, σε 3%. 

Κατά 12% αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών της Πειραιώς Factoring το 2018, στα 2,2 δισ. ευρώ, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Ομίλου Πειραιώς.

Την περασμένη χρονιά, οι χρηματοδοτήσεις της εταιρίας αυξήθηκαν κατά 18%, ενώ επετεύχθη παράλληλα υψηλή κερδοφορία και περαιτέρω μείωση του ήδη χαμηλού δείκτη NPL, σε 3%.

Η Πειραιώς Factoring, με 20ετή παρουσία στο χώρο του Factoring, την τελευταία τριετία πέτυχε ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της κατά 40%, με συνεχώς αυξανόμενη κερδοφορία και είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία του κλάδου, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.

Στόχοι της Πειραιώς Factoring για το 2019 είναι η αύξηση του μεριδίου αγοράς της, μέσω της αύξησης των χρηματοδοτήσεων σε υφιστάμενους και νέους πελάτες και η συνεχής αναβάθμιση των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της, μέσω της αυτοματοποίησης των διαδικασιών της και του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού της.

Παράλληλα, η θυγατρική του Ομίλου Πειραιώς διευρύνει συνεχώς το φάσμα υπηρεσιών της με νέα προϊόντα και στηρίζει τις οικονομικά υγιείς και δυναμικές επιχειρήσεις, για να αναπτύξουν τον κύκλο εργασιών τους, τόσο στην εγχώρια όσο και τη διεθνή αγορά, παρέχοντας χρηματοδότηση, διαχείριση-είσπραξη και ασφαλιστική κάλυψη των απαιτήσεων.

Το 2017 η Πειραιώς Factoring, ως μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Factoring FCI (Factor Chain International), ο οποίος αριθμεί περίπου 400 μέλη από 90 χώρες, κατέκτησε την έκτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών της.

Είναι επίσης μέλος της Ελληνικής Ένωσης Πρακτόρων Επιχειρηματικών Απαιτήσεων, με εκπροσώπηση τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο όσο και στις επιμέρους επιτροπές της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider