Τα καλύτερα Airbnb με πισίνα στην καρδιά της Αθήνας

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα καλύτερα Airbnb με πισίνα στην καρδιά της Αθήνας

Μιας και επισήμως το καλοκαίρι έχει έρθει και οι διακοπές, ενόψει κορονοϊού, αποδεικνύονται σύνθετο στοίχημα που ίσως αργεί λιγάκι, η λύση μπορεί να ακούει στη φράση «αποδράσεις εντός Αττικής με όλη την πολυτέλεια και την απομόνωση που θα σας κάνει να χαλαρώσετε».

Με μια απλή αναζήτηση στην πλατφόρμα της Airbnb βρίσκει κανείς οάσεις δροσιάς στο κέντρο της πόλης που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ιδανικό προορισμό για ένα Σαββατοκύριακο αλλά και κατάλληλο διάλειμμα από τον επίπονο εγκλεισμό της προηγούμενης περιόδου.

Άλλοτε με υψηλό κόμιστρο κι άλλοτε με τιμή που κινείται σε λογικά πλαίσια, τα διαθέσιμα προς βραχυχρόνια μίσθωση σπίτια ξεχωρίζουν τόσο για την τοποθεσία τους όσο και για την αισθητική τους. Πολλά εξ' αυτών μάλιστα συγκαταλέγονται στα κτίρια που κάποιος περιπατητής έχει παρατηρήσει εξωτερικά αλλά δεν φανταζόταν ποτέ πως θα μπορούσε να εξασφαλίσει ολιγοήμερη διαμονή σε αυτά.

Το insider.gr μετά από αναζήτηση επέλεξε πέντε καταλύματα, από τα καλύτερα, και σας τα παρουσιάζει.

«Κινηματογραφική υπερπολυτελή διαμονή», όπως αναφέρουν οι επισκέπτες του, υπόσχεται και το Zambelis Athens Penthouse Spa. Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως και πέντε άτομα και η τιμή του είναι 390 ευρώ την διανυκτέρευση.

Ωστόσο οι επισκέπτες του μπορούν να περιπλανηθούν από την Sauna, στο hammam, στο Jacuzzi ή και στην εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, απολαμβάνοντας παράλληλα την θέα της Ακρόπολης.

Το σπίτι έχει ιδιαίτερη διάταξη και ξεχωρίζει για τις σύγχρονες λειτουργίες του και τα υλικά κατασκευής του. Όπως μάλιστα αναφέρει ο ιδιοκτήτης στην περιγραφή «η τεχνολογία και ο εξοπλισμός του σπιτιού εγγυώνται ένα ασφαλές πλαίσιο ιδιωτικότητας, ηρεμίας, χαλάρωσης , απελευθέρωσης των αισθήσεων».

Ακόμα περισσότερη απομόνωση υπόσχεται και το πλήρως εξοπλισμένο σπίτι στην περιοχή του κέντρου Residence with Pool in the heart of city!!!

Αν και μικρό έχει όπως αναφέρει στην περιγραφή έχει όλα τα κομφόρ, μέχρι και δωρεάν πρόσβαση στο Netflix, και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3 άτομα.

Στην αυλή του σπιτιού βρίσκει κανείς ένα πηγάδι αλλά και μια μικρή πισίνα με υδρομασάζ για έξτρα στιγμές χαλάρωση.

Η τιμή του ωστόσο είναι αρκετά υψηλότερη εν συγκρίσει με τις άλλες επιλογές , κοστίζει 423 ευρώ τη βραδιά

Iδιαίτερης αισθητικής διαμέρισμα με «παραδεισένια πισίνα», όπως την xαρακτηρίζουν στα σχόλια οι διαμένοντες σε αυτό, είναι και το Athina ART Apartment III (Yellow).

Κοντά στο Γκάζι και σε απόσταση αναπνοής από το μετρό, το νεόδμητο, μίνιμαλ αισθητικής loft, 70 τ.μ. μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα και διατίθεται από 120 ευρώ την διανυκτέρευση.

Πλήρως εξοπλισμένο, έχει μέχρι και υδρομασάζ στον επάνω όροφο όπου βρίσκεται το υπνοδωμάτιο, και με κοινόχρηστη πισίνα στην ταράτσα το διαμέρισμα έχει θέα στην Ακρόπολη και υπόσχεται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. 

Μια αντίστοιχη επιλογή ακούει στο όνομα Codex Domus | Penthouse Pool Apartment | Athens.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα με ένα μεγάλο μπαλκόνι και μια μικρή πισίνα σε αυτό, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα.

Με λιτή αισθητική που κινείται σε γήινες αποχρώσεις, το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο, διαθέτει δύο SmartTvs με καλωδιακή τηλεόραση και πρόσβαση στο Netflix. Στο μπαλκόνι του, πέρα από πισίνα βρίσκει κανείς έναν μικρό κήπο με λαχανικά και διάφορα μυρωδικά τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει άφοβα στο μαγείρεμα.

Η διανυκτέρευση σε αυτή την «όαση» εντός Αττικής κοστίζει 126 ευρώ την βραδιά, ωστόσο διατίθεται αυτή τη περίοδο με έκπτωση (110 ευρώ η διανυκτέρευση).

Με μίνιμαλ αισθητική που θυμίζει Κυκλάδες, στην καρδιά της Αθήνας βρίσκει κανείς το στούντιο Spectacular Pool Apartment in the Heart of Athens.

Το κατάλυμα, το οποίο απέχει 3 λεπτά από το Σύνταγμα και 10 λεπτά από την Πλάκα, έχει θέα στην Ακρόπολη την οποία μπορείτε να απολαύσετε καθώς κάνετε μια βουτιά στην πισίνα που διαθέτει.

Στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας του κέντρου το συγκεκριμένο στούντιο έχει σχεδιαστεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από «βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο με στόχο να συνδυάσει την πολυτέλεια με την άνεση» και υπόσχεται «ιδιωτικότητα χωρίς να παρεμποδίζεται η θέα».

Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3 άτομα και η διανυκτέρευση κοστίζει 100 ευρώ.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

07:15

Να δαμάσει την επέλαση του AI επιχειρεί η παγκόσμια ηγεσία στην Ινδία - Ο Κυριακού του ΑΝΤ1 τολμά στα γεωπολιτικά

07:07

Τα αρνητικά σημάδια - Η τεχνητή νοημοσύνη και οι περικοπές - Οι μεγάλες ρυθμίσεις από τους servicers

23:55

Λιθουανία: Έκλεισε για μία ώρα το αεροδρόμιο του Βίλνιους λόγω «εισβολής» μετεωρολογικών αερόστατων από τη Λευκορωσία

23:45

Βραζιλία: Ο πρόεδρος της COP30 θέλει έναν «οδικό χάρτη που να ενώνει τις χώρες»

23:35

Αμερικανός ερευνητής: Αν τα συστήματα ΤΝ πάρουν τον έλεγχο ο άνθρωπος θα μπορούσε να γίνει «παράπλευρη απώλεια»

23:34

Amazon: Τέλος στο 9ήμερο αρνητικό σερί όπου έχασε 450 δισ. δολ. σε κεφαλαιοποίηση

23:19

Βανς: Το Ιράν απορρίπτει ορισμένες από τις «κόκκινες γραμμές» του Τραμπ

23:16

Wall Street: Ταλαντεύσεις με την σφραγίδα της Τεχνητής Νοημοσύνης

22:52

Κοινές περιπολίες Ελλήνων και Σέρβων αστυνομικών σε Χαλκιδική και Ζάκυνθο

22:29

Πετρέλαιο: Τα θετικά μηνύματα για τα πυρηνικά του Ιράν έριξαν τις τιμές

22:15

Βρετανία: Η αστυνομία θα ερευνήσει τις πτήσεις με τις οποίες ο Έπστιν έστελνε γυναίκες στη χώρα

22:09

Hellenic Train: Καταργούνται αύριο δρομολόγια στην γραμμή Κατάκολο - Πύργος - Ολυμπία λόγω βλάβης

21:56

Η THEON εξασφάλισε νέες δεσμευτικές παραγγελίες περίπου 41 εκατ. ευρώ

21:43

«Βουτιά» σε χρυσό και ασήμι στον απόηχο των συνομιλιών ΗΠΑ-Ιράν

21:39

Με εντολή ΟΠΕΚΑ ο έλεγχος για παράτυπες εγκρίσεις επιδομάτων την περίοδο 2020-2022

21:32

Η Elvalhalcor στην πρωτοπορία των προσπαθειών περιορισμού της διαρροής δευτερογενών κρίσιμων πρώτων υλών εκτός Ευρώπης

21:19

Πεζεσκιάν: «To Ιράν δεν εγκαταλείπει το πυρηνικό πρόγραμμά του»

21:10

Χωρίς ταξί Τετάρτη και Πέμπτη η Θεσσαλονίκη

20:56

Μήνυμα του 112 για αποφυγή μετακινήσεων σε όλες τις περιοχές πλησίον του Αχελώου

20:53

Η Χεζμπολάχ απορρίπτει το χρονοδιάγραμμα για τον αφοπλισμό της εντός τεσσάρων μηνών

20:40

Ζελένσκι: «Χιλιάδες παιδιά παραμένουν αιχμάλωτα στη Ρωσία - Μόνο 2.000 έχουν επιστρέψει»

20:28

Η Hellenic Cables ανέλαβε νέο έργο για το υπεράκτιο αιολικό έργο BC-Wind στην Πολωνία

20:24

e-τιμολόγηση: Μετατίθεται για τις 2 Μαρτίου η υποχρεωτική εφαρμογή για τις μεγάλες επιχειρήσεις

20:07

Σουηδία: Το δίλημμα του ευρώ σε έναν κόσμο μεγάλων δυνάμεων

20:00

Η ρωσική Βουλή δίνει στην FSB το δικαίωμα να μπλοκάρει κινητά και πρόσβαση στο διαδίκτυο

19:47

Λάρισα: Ορίστηκε η σύνθεση του δικαστηρίου για την τραγωδία των Τεμπών

19:34

Έντεκα νεκροί από αμερικανικά πλήγματα εναντίον σκαφών που φέρονται να μετέφεραν ναρκωτικά

19:29

Ευρωαγορές: Σε πράσινο έδαφος στον απόηχο μάκρο και γεωπολιτικής

19:23

ΝΔ: «Τα Fake News του ΣΥΡΙΖΑ για τον πληθωρισμό του 2025»

19:09

Ιράν: Εντός δύο εβδομάδων η υποβολή προτάσεων στις ΗΠΑ για το πυρηνικό πρόγραμμα

gazzetta
gazzetta reader insider insider