Τα καλύτερα Airbnb με πισίνα στην καρδιά της Αθήνας

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα καλύτερα Airbnb με πισίνα στην καρδιά της Αθήνας

Μιας και επισήμως το καλοκαίρι έχει έρθει και οι διακοπές, ενόψει κορονοϊού, αποδεικνύονται σύνθετο στοίχημα που ίσως αργεί λιγάκι, η λύση μπορεί να ακούει στη φράση «αποδράσεις εντός Αττικής με όλη την πολυτέλεια και την απομόνωση που θα σας κάνει να χαλαρώσετε».

Με μια απλή αναζήτηση στην πλατφόρμα της Airbnb βρίσκει κανείς οάσεις δροσιάς στο κέντρο της πόλης που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ιδανικό προορισμό για ένα Σαββατοκύριακο αλλά και κατάλληλο διάλειμμα από τον επίπονο εγκλεισμό της προηγούμενης περιόδου.

Άλλοτε με υψηλό κόμιστρο κι άλλοτε με τιμή που κινείται σε λογικά πλαίσια, τα διαθέσιμα προς βραχυχρόνια μίσθωση σπίτια ξεχωρίζουν τόσο για την τοποθεσία τους όσο και για την αισθητική τους. Πολλά εξ' αυτών μάλιστα συγκαταλέγονται στα κτίρια που κάποιος περιπατητής έχει παρατηρήσει εξωτερικά αλλά δεν φανταζόταν ποτέ πως θα μπορούσε να εξασφαλίσει ολιγοήμερη διαμονή σε αυτά.

Το insider.gr μετά από αναζήτηση επέλεξε πέντε καταλύματα, από τα καλύτερα, και σας τα παρουσιάζει.

«Κινηματογραφική υπερπολυτελή διαμονή», όπως αναφέρουν οι επισκέπτες του, υπόσχεται και το Zambelis Athens Penthouse Spa. Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως και πέντε άτομα και η τιμή του είναι 390 ευρώ την διανυκτέρευση.

Ωστόσο οι επισκέπτες του μπορούν να περιπλανηθούν από την Sauna, στο hammam, στο Jacuzzi ή και στην εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, απολαμβάνοντας παράλληλα την θέα της Ακρόπολης.

Το σπίτι έχει ιδιαίτερη διάταξη και ξεχωρίζει για τις σύγχρονες λειτουργίες του και τα υλικά κατασκευής του. Όπως μάλιστα αναφέρει ο ιδιοκτήτης στην περιγραφή «η τεχνολογία και ο εξοπλισμός του σπιτιού εγγυώνται ένα ασφαλές πλαίσιο ιδιωτικότητας, ηρεμίας, χαλάρωσης , απελευθέρωσης των αισθήσεων».

Ακόμα περισσότερη απομόνωση υπόσχεται και το πλήρως εξοπλισμένο σπίτι στην περιοχή του κέντρου Residence with Pool in the heart of city!!!

Αν και μικρό έχει όπως αναφέρει στην περιγραφή έχει όλα τα κομφόρ, μέχρι και δωρεάν πρόσβαση στο Netflix, και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3 άτομα.

Στην αυλή του σπιτιού βρίσκει κανείς ένα πηγάδι αλλά και μια μικρή πισίνα με υδρομασάζ για έξτρα στιγμές χαλάρωση.

Η τιμή του ωστόσο είναι αρκετά υψηλότερη εν συγκρίσει με τις άλλες επιλογές , κοστίζει 423 ευρώ τη βραδιά

Iδιαίτερης αισθητικής διαμέρισμα με «παραδεισένια πισίνα», όπως την xαρακτηρίζουν στα σχόλια οι διαμένοντες σε αυτό, είναι και το Athina ART Apartment III (Yellow).

Κοντά στο Γκάζι και σε απόσταση αναπνοής από το μετρό, το νεόδμητο, μίνιμαλ αισθητικής loft, 70 τ.μ. μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα και διατίθεται από 120 ευρώ την διανυκτέρευση.

Πλήρως εξοπλισμένο, έχει μέχρι και υδρομασάζ στον επάνω όροφο όπου βρίσκεται το υπνοδωμάτιο, και με κοινόχρηστη πισίνα στην ταράτσα το διαμέρισμα έχει θέα στην Ακρόπολη και υπόσχεται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. 

Μια αντίστοιχη επιλογή ακούει στο όνομα Codex Domus | Penthouse Pool Apartment | Athens.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα με ένα μεγάλο μπαλκόνι και μια μικρή πισίνα σε αυτό, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα.

Με λιτή αισθητική που κινείται σε γήινες αποχρώσεις, το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο, διαθέτει δύο SmartTvs με καλωδιακή τηλεόραση και πρόσβαση στο Netflix. Στο μπαλκόνι του, πέρα από πισίνα βρίσκει κανείς έναν μικρό κήπο με λαχανικά και διάφορα μυρωδικά τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει άφοβα στο μαγείρεμα.

Η διανυκτέρευση σε αυτή την «όαση» εντός Αττικής κοστίζει 126 ευρώ την βραδιά, ωστόσο διατίθεται αυτή τη περίοδο με έκπτωση (110 ευρώ η διανυκτέρευση).

Με μίνιμαλ αισθητική που θυμίζει Κυκλάδες, στην καρδιά της Αθήνας βρίσκει κανείς το στούντιο Spectacular Pool Apartment in the Heart of Athens.

Το κατάλυμα, το οποίο απέχει 3 λεπτά από το Σύνταγμα και 10 λεπτά από την Πλάκα, έχει θέα στην Ακρόπολη την οποία μπορείτε να απολαύσετε καθώς κάνετε μια βουτιά στην πισίνα που διαθέτει.

Στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας του κέντρου το συγκεκριμένο στούντιο έχει σχεδιαστεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από «βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο με στόχο να συνδυάσει την πολυτέλεια με την άνεση» και υπόσχεται «ιδιωτικότητα χωρίς να παρεμποδίζεται η θέα».

Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3 άτομα και η διανυκτέρευση κοστίζει 100 ευρώ.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:55

e-ΕΦΚΑ: Σε παραγωγική λειτουργία από 10/8 το υποσύστημα ληξιπρόθεσμων οφειλών του ΚΕΑΟ

23:38

Η Βρετανία θα δώσει στην Ουκρανία την τεχνολογία για αντιμετώπιση ηλεκτρονικών παρεμβολών

23:24

Κρήτη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση που αποσπούσε παράνομα ευρωπαϊκές ενισχύσεις

23:07

Wall Street: Μεικτά πρόσημα εν αναμονή Fed και αποτελεσμάτων

22:54

Κικίλιας: «Το Λιμενικό στην πρώτη γραμμή για την ασφάλεια χιλιάδων επιβατών»

22:41

Αλβανία: Το κοινοβούλιο ενέκρινε δάνειο 302 εκατ. δολαρίων από τις ΗΠΑ για εκσυγχρονισμό του στρατού

22:29

Μακρόν για φωτιές: «Πρέπει να φυτέψουμε ένα δάσος προσαρμοσμένο στην κλιματική αλλαγή»

22:15

Παπασταύρου: Οι 700 οργανισμοί διαχείρισης νερού δεν είναι μοντέλο για το μέλλον

22:02

AtmoHub: Νέο επεισόδιο μεταφοράς αφρικανικής σκόνης - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

21:48

Nέο πλαίσιο λειτουργίας των λαϊκών αγορών - Εννέα κατηγορίες επαγγελματικών κατηγοριών

21:40

Σε χαμηλό 10 ημερών το πετρέλαιο - Πτώση 8% για το Brent

21:22

Αυστρία: Η κυβέρνηση προωθεί την αύξηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας στους 9 μήνες

21:09

Στο 7,875% το επιτόκιο για το ομόλογο 300 εκατ. ευρώ της AKTOR

21:05

Πτήση της Olympic Air επέστρεψε στο «Ελ. Βενιζέλος» λόγω καπνού - Η ανακοίνωση της Aegean

21:02

Συνολικά 23 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

20:56

Η κυβέρνηση Μελόνι μειώνει τους φόρους στο πετρέλαιο κίνησης έως 6 Αυγούστου

20:44

THEON: Ανεκτέλεστο 1,46 δισ. ευρώ στο α' εξάμηνο - Άλμα 35,4% στα έσοδα

20:36

Τρεις συλλήψεις για την τραγωδία με έκρηξη σε εργοστάσιο στα Εξαμίλια

20:24

Η Wolt καλύπτει καλοκαιρινές ανάγκες σε περισσότερες από 75 πόλεις και νησιά

20:18

Καναδάς: Πυροβολισμοί έξω από το προξενείο των ΗΠΑ στο Τορόντο

20:16

Την Τρίτη στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς

20:05

Τραμπ για πώληση F-35 στην Τουρκία: «Κανείς δεν θα μας πει τι θα κάνουμε»

20:02

Βουλή: Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την αναθεώρηση του Συντάγματος

19:53

Υπερκάλυψη κατά 3,4 φορές για την ΑΜΚ της AKTOR - Προσφορές 2,231 δισ. ευρώ

19:45

H Ρωσία είναι «ανοιχτή σε νέες ιδέες» για την ειρηνευτική διαδικασία στην Ουκρανία

19:30

O Νετανιάχου στην Ουάσιγκτον: Η δύσκολη άσκηση πολιτικής ισορροπίας

19:26

Ιταλία-δημοσκοπήσεις: Στο 40,8% ο συνασπισμός της Μελόνι, συνεχίζεται η πτώση της Λέγκα

19:14

Νέα εξασφαλισμένη χρηματοδότηση υψηλής προτεραιότητας 306 εκατ. ευρώ για Bally’s Intralot

19:05

Πρόληψη πυρκαγιών: 24ωρη επιτήρηση της Ελλάδας με drones από 110 φυλάκια και χρήση ΑΙ

18:53

Ευρωαγορές: Κέρδη με φόντο την πτώση στο πετρέλαιο - «Βουτιά» σχεδόν 9% της ASML


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider