Τα καλύτερα Airbnb με πισίνα στην καρδιά της Αθήνας

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα καλύτερα Airbnb με πισίνα στην καρδιά της Αθήνας

Μιας και επισήμως το καλοκαίρι έχει έρθει και οι διακοπές, ενόψει κορονοϊού, αποδεικνύονται σύνθετο στοίχημα που ίσως αργεί λιγάκι, η λύση μπορεί να ακούει στη φράση «αποδράσεις εντός Αττικής με όλη την πολυτέλεια και την απομόνωση που θα σας κάνει να χαλαρώσετε».

Με μια απλή αναζήτηση στην πλατφόρμα της Airbnb βρίσκει κανείς οάσεις δροσιάς στο κέντρο της πόλης που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ιδανικό προορισμό για ένα Σαββατοκύριακο αλλά και κατάλληλο διάλειμμα από τον επίπονο εγκλεισμό της προηγούμενης περιόδου.

Άλλοτε με υψηλό κόμιστρο κι άλλοτε με τιμή που κινείται σε λογικά πλαίσια, τα διαθέσιμα προς βραχυχρόνια μίσθωση σπίτια ξεχωρίζουν τόσο για την τοποθεσία τους όσο και για την αισθητική τους. Πολλά εξ' αυτών μάλιστα συγκαταλέγονται στα κτίρια που κάποιος περιπατητής έχει παρατηρήσει εξωτερικά αλλά δεν φανταζόταν ποτέ πως θα μπορούσε να εξασφαλίσει ολιγοήμερη διαμονή σε αυτά.

Το insider.gr μετά από αναζήτηση επέλεξε πέντε καταλύματα, από τα καλύτερα, και σας τα παρουσιάζει.

«Κινηματογραφική υπερπολυτελή διαμονή», όπως αναφέρουν οι επισκέπτες του, υπόσχεται και το Zambelis Athens Penthouse Spa. Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως και πέντε άτομα και η τιμή του είναι 390 ευρώ την διανυκτέρευση.

Ωστόσο οι επισκέπτες του μπορούν να περιπλανηθούν από την Sauna, στο hammam, στο Jacuzzi ή και στην εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, απολαμβάνοντας παράλληλα την θέα της Ακρόπολης.

Το σπίτι έχει ιδιαίτερη διάταξη και ξεχωρίζει για τις σύγχρονες λειτουργίες του και τα υλικά κατασκευής του. Όπως μάλιστα αναφέρει ο ιδιοκτήτης στην περιγραφή «η τεχνολογία και ο εξοπλισμός του σπιτιού εγγυώνται ένα ασφαλές πλαίσιο ιδιωτικότητας, ηρεμίας, χαλάρωσης , απελευθέρωσης των αισθήσεων».

Ακόμα περισσότερη απομόνωση υπόσχεται και το πλήρως εξοπλισμένο σπίτι στην περιοχή του κέντρου Residence with Pool in the heart of city!!!

Αν και μικρό έχει όπως αναφέρει στην περιγραφή έχει όλα τα κομφόρ, μέχρι και δωρεάν πρόσβαση στο Netflix, και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3 άτομα.

Στην αυλή του σπιτιού βρίσκει κανείς ένα πηγάδι αλλά και μια μικρή πισίνα με υδρομασάζ για έξτρα στιγμές χαλάρωση.

Η τιμή του ωστόσο είναι αρκετά υψηλότερη εν συγκρίσει με τις άλλες επιλογές , κοστίζει 423 ευρώ τη βραδιά

Iδιαίτερης αισθητικής διαμέρισμα με «παραδεισένια πισίνα», όπως την xαρακτηρίζουν στα σχόλια οι διαμένοντες σε αυτό, είναι και το Athina ART Apartment III (Yellow).

Κοντά στο Γκάζι και σε απόσταση αναπνοής από το μετρό, το νεόδμητο, μίνιμαλ αισθητικής loft, 70 τ.μ. μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα και διατίθεται από 120 ευρώ την διανυκτέρευση.

Πλήρως εξοπλισμένο, έχει μέχρι και υδρομασάζ στον επάνω όροφο όπου βρίσκεται το υπνοδωμάτιο, και με κοινόχρηστη πισίνα στην ταράτσα το διαμέρισμα έχει θέα στην Ακρόπολη και υπόσχεται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. 

Μια αντίστοιχη επιλογή ακούει στο όνομα Codex Domus | Penthouse Pool Apartment | Athens.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα με ένα μεγάλο μπαλκόνι και μια μικρή πισίνα σε αυτό, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα.

Με λιτή αισθητική που κινείται σε γήινες αποχρώσεις, το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο, διαθέτει δύο SmartTvs με καλωδιακή τηλεόραση και πρόσβαση στο Netflix. Στο μπαλκόνι του, πέρα από πισίνα βρίσκει κανείς έναν μικρό κήπο με λαχανικά και διάφορα μυρωδικά τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει άφοβα στο μαγείρεμα.

Η διανυκτέρευση σε αυτή την «όαση» εντός Αττικής κοστίζει 126 ευρώ την βραδιά, ωστόσο διατίθεται αυτή τη περίοδο με έκπτωση (110 ευρώ η διανυκτέρευση).

Με μίνιμαλ αισθητική που θυμίζει Κυκλάδες, στην καρδιά της Αθήνας βρίσκει κανείς το στούντιο Spectacular Pool Apartment in the Heart of Athens.

Το κατάλυμα, το οποίο απέχει 3 λεπτά από το Σύνταγμα και 10 λεπτά από την Πλάκα, έχει θέα στην Ακρόπολη την οποία μπορείτε να απολαύσετε καθώς κάνετε μια βουτιά στην πισίνα που διαθέτει.

Στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας του κέντρου το συγκεκριμένο στούντιο έχει σχεδιαστεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από «βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο με στόχο να συνδυάσει την πολυτέλεια με την άνεση» και υπόσχεται «ιδιωτικότητα χωρίς να παρεμποδίζεται η θέα».

Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3 άτομα και η διανυκτέρευση κοστίζει 100 ευρώ.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

21:47

Ισπανία: Οι αρμόδιες αρχές έλεγξαν περίπου 200 αφίξεις ταξιδιωτών από την Ιταλία

21:18

Χανιά: Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά

21:00

Δανία: Αρκετοί τραυματίες σε περιστατικό με πυροβολισμούς που πιθανόν συνδέεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών

20:45

Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας: Κρίσιμες ελλείψεις αίματος- Έκκληση για άμεση αιμοδοσία

20:40

Το περιστατικό προσγείωσης ιδιωτικού ελικοπτέρου στο Σαρακήνικο της Μήλου διερευνά η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας

20:33

Γεωργιάδης για την επίθεση σε νοσηλεύτρια του «Ερυθρού Σταυρού»: Κάτω τα χέρια από το προσωπικό του ΕΣΥ

20:30

Απαγόρευση κυκλοφορίας την Δευτέρα σε δασικές περιοχές σε τρεις δήμους της Χαλκιδικής

20:19

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Κορωπί

20:12

Καβάλα: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 65χρονη από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Αμμόλοφοι»

20:00

Το μεγάλο ενεργειακό στοίχημα της Ευρώπης: Αναγέννηση ή βιομηχανική παρακμή;

19:57

IISS: Η Ευρώπη δεν είναι προετοιμασμένη για ρωσικές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη

19:44

Bank of America: Η Gen Z αποταμιεύει λιγότερο από κάθε άλλη γενιά, αλλά συνεχίζει να ξοδεύει

19:33

Δύο συλλήψεις για παραβάσεις πυροπροστασίας και πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια

19:24

Τραγούδια της Τέιλορ Σουίφτ αφαιρέθηκαν από αναρτήσεις του Λευκού Οίκου και της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

19:00

Πύργος: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή Μουζάκι

18:49

ΑΑΔΕ: 1.296 φιάλες παράνομου φρέον κατασχέθηκαν σε Κήπους και Δοϊράνη

18:43

Πίσω από τις κινήσεις του Μπέσεντ η Wall Street βλέπει έντονη ανησυχία για την αγορά ομολόγων

18:29

Ηλεία: Φωτιά στο Μουζάκι του Δήμου Πύργου

18:24

Αραγτσί: Συνομιλίες με τις ΗΠΑ δεν θα γίνουν, όσο παραβιάζεται μία μεταβατική συμφωνία

18:02

Κονγκό: Απαγόρευσε τις εξαγωγές συμπυκνωμάτων χαλκού και κοβαλτίου

17:42

Apple: Δοκιμάζει τσιπ μνήμης της κινεζικής CXMT σε iPhone και MacBook

17:27

Πυρκαγιά στη Γιαννούλη Σουφλίου - Κινητοποιήθηκαν εναέρια μέσα

17:12

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Κορωπί

17:00

Όλες οι συναλλαγές σε μία ροή - Το νέο βήμα της ΕΕ προς την Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων

16:50

Νετανιάχου: Όχι στο σχέδιο των 15 σημείων για τη Γάζα

16:35

Φωτιά στο Κορωπί – Επιχειρούν εναέρια μέσα, 112 για ετοιμότητα

16:30

«Καθαρίζοντας» τα διαστημικά σκουπίδια: Μια νέα αγορά γεννιέται

16:07

Συρία: Υπογραφή ΜοU για το μέλλον των ρωσικών βάσεων, μετά από 18 μήνες εντατικών διαπραγματεύσεων

15:56

ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο πιέζει την αμυντική βιομηχανία για περισσότερα όπλα

15:45

Ιράν: Ανακοινώθηκε μελλοντική μετάδοση βιντεοσκοπημένου υλικού με τον ανώτατο θρησκευτικό ηγέτη


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider