Τα καλύτερα Airbnb με πισίνα στην καρδιά της Αθήνας

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα καλύτερα Airbnb με πισίνα στην καρδιά της Αθήνας

Μιας και επισήμως το καλοκαίρι έχει έρθει και οι διακοπές, ενόψει κορονοϊού, αποδεικνύονται σύνθετο στοίχημα που ίσως αργεί λιγάκι, η λύση μπορεί να ακούει στη φράση «αποδράσεις εντός Αττικής με όλη την πολυτέλεια και την απομόνωση που θα σας κάνει να χαλαρώσετε».

Με μια απλή αναζήτηση στην πλατφόρμα της Airbnb βρίσκει κανείς οάσεις δροσιάς στο κέντρο της πόλης που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ιδανικό προορισμό για ένα Σαββατοκύριακο αλλά και κατάλληλο διάλειμμα από τον επίπονο εγκλεισμό της προηγούμενης περιόδου.

Άλλοτε με υψηλό κόμιστρο κι άλλοτε με τιμή που κινείται σε λογικά πλαίσια, τα διαθέσιμα προς βραχυχρόνια μίσθωση σπίτια ξεχωρίζουν τόσο για την τοποθεσία τους όσο και για την αισθητική τους. Πολλά εξ' αυτών μάλιστα συγκαταλέγονται στα κτίρια που κάποιος περιπατητής έχει παρατηρήσει εξωτερικά αλλά δεν φανταζόταν ποτέ πως θα μπορούσε να εξασφαλίσει ολιγοήμερη διαμονή σε αυτά.

Το insider.gr μετά από αναζήτηση επέλεξε πέντε καταλύματα, από τα καλύτερα, και σας τα παρουσιάζει.

«Κινηματογραφική υπερπολυτελή διαμονή», όπως αναφέρουν οι επισκέπτες του, υπόσχεται και το Zambelis Athens Penthouse Spa. Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως και πέντε άτομα και η τιμή του είναι 390 ευρώ την διανυκτέρευση.

Ωστόσο οι επισκέπτες του μπορούν να περιπλανηθούν από την Sauna, στο hammam, στο Jacuzzi ή και στην εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, απολαμβάνοντας παράλληλα την θέα της Ακρόπολης.

Το σπίτι έχει ιδιαίτερη διάταξη και ξεχωρίζει για τις σύγχρονες λειτουργίες του και τα υλικά κατασκευής του. Όπως μάλιστα αναφέρει ο ιδιοκτήτης στην περιγραφή «η τεχνολογία και ο εξοπλισμός του σπιτιού εγγυώνται ένα ασφαλές πλαίσιο ιδιωτικότητας, ηρεμίας, χαλάρωσης , απελευθέρωσης των αισθήσεων».

Ακόμα περισσότερη απομόνωση υπόσχεται και το πλήρως εξοπλισμένο σπίτι στην περιοχή του κέντρου Residence with Pool in the heart of city!!!

Αν και μικρό έχει όπως αναφέρει στην περιγραφή έχει όλα τα κομφόρ, μέχρι και δωρεάν πρόσβαση στο Netflix, και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3 άτομα.

Στην αυλή του σπιτιού βρίσκει κανείς ένα πηγάδι αλλά και μια μικρή πισίνα με υδρομασάζ για έξτρα στιγμές χαλάρωση.

Η τιμή του ωστόσο είναι αρκετά υψηλότερη εν συγκρίσει με τις άλλες επιλογές , κοστίζει 423 ευρώ τη βραδιά

Iδιαίτερης αισθητικής διαμέρισμα με «παραδεισένια πισίνα», όπως την xαρακτηρίζουν στα σχόλια οι διαμένοντες σε αυτό, είναι και το Athina ART Apartment III (Yellow).

Κοντά στο Γκάζι και σε απόσταση αναπνοής από το μετρό, το νεόδμητο, μίνιμαλ αισθητικής loft, 70 τ.μ. μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα και διατίθεται από 120 ευρώ την διανυκτέρευση.

Πλήρως εξοπλισμένο, έχει μέχρι και υδρομασάζ στον επάνω όροφο όπου βρίσκεται το υπνοδωμάτιο, και με κοινόχρηστη πισίνα στην ταράτσα το διαμέρισμα έχει θέα στην Ακρόπολη και υπόσχεται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. 

Μια αντίστοιχη επιλογή ακούει στο όνομα Codex Domus | Penthouse Pool Apartment | Athens.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα με ένα μεγάλο μπαλκόνι και μια μικρή πισίνα σε αυτό, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα.

Με λιτή αισθητική που κινείται σε γήινες αποχρώσεις, το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο, διαθέτει δύο SmartTvs με καλωδιακή τηλεόραση και πρόσβαση στο Netflix. Στο μπαλκόνι του, πέρα από πισίνα βρίσκει κανείς έναν μικρό κήπο με λαχανικά και διάφορα μυρωδικά τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει άφοβα στο μαγείρεμα.

Η διανυκτέρευση σε αυτή την «όαση» εντός Αττικής κοστίζει 126 ευρώ την βραδιά, ωστόσο διατίθεται αυτή τη περίοδο με έκπτωση (110 ευρώ η διανυκτέρευση).

Με μίνιμαλ αισθητική που θυμίζει Κυκλάδες, στην καρδιά της Αθήνας βρίσκει κανείς το στούντιο Spectacular Pool Apartment in the Heart of Athens.

Το κατάλυμα, το οποίο απέχει 3 λεπτά από το Σύνταγμα και 10 λεπτά από την Πλάκα, έχει θέα στην Ακρόπολη την οποία μπορείτε να απολαύσετε καθώς κάνετε μια βουτιά στην πισίνα που διαθέτει.

Στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας του κέντρου το συγκεκριμένο στούντιο έχει σχεδιαστεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από «βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο με στόχο να συνδυάσει την πολυτέλεια με την άνεση» και υπόσχεται «ιδιωτικότητα χωρίς να παρεμποδίζεται η θέα».

Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3 άτομα και η διανυκτέρευση κοστίζει 100 ευρώ.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:58

FAO: Το εμπόριο λιπασμάτων μειώθηκε κατά 30% λόγω Μέσης Ανατολής

23:52

Γροιλανδία: Φωτιές σε βλάστηση ξεσπούν όλο και νωρίτερα στο νησί

23:40

Κεραμέως: «Η ενίσχυση του δεύτερου πυλώνα ασφάλισης συνιστά εθνική προτεραιότητα»

23:27

To Παρίσι ίσως ανακηρύξει επίτιμους δημότες τους κατοίκους της Γάζας

23:15

Στα πράσινα η Wall Street με οδηγό τις μετοχές ημιαγωγών

22:53

ΟΗΕ: Η Ελλάδα υπέρ τη συμμετοχής γυναικών τουλάχιστον 30% στις ειρηνευτικές διαδικασίες

22:38

Μακρόν: «Η συμφωνία ΗΠΑ- Ιράν ήταν μία απόφαση αυθορμητισμού»

22:23

Σκέρτσος για «PosoKanei»: «Η αντιπολίτευση να αποφασίσει με ποιων τα συμφέροντα συντάσσεται»

22:16

ΛΔ Κονγκό: Οι νεκροί από την επιδημία του Έμπολα ξεπέρασαν τους 200

22:01

Τζιτζικώστας: «Ήρθε η ώρα να εκπληρωθεί η υπόσχεση για το ευρωπαϊκό μέλλον των Δυτικών Βαλκανίων»

21:54

Σε προπολεμικό χαμηλό το πετρέλαιο

21:40

Κοινές δηλώσεις Κόστα, Λάιεν και Ζελένσκι στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

21:24

Διευρύνει την πτώση του ο χρυσός με φόντο δολάριο και επιτόκια

21:13

Ουκρανία: Οι σύμμαχοι ανακοίνωσαν πακέτο στρατιωτικής βοήθειας 1 δισ. δολαρίων

21:02

Χαμενεΐ: «Ο Τραμπ από απελπισία χρησιμοποίησε κάθε μέσο για συμφωνία με Ιράν»

20:49

Κικίλιας: «Δίνουμε όραμα στη νέα γενιά επενδύοντας σε λιμάνια, ναυτιλία και τοπικές οικονομίες»

20:37

Οι ΗΠΑ τερματίζουν τον ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν - Τραμπ: «Κατάπαυση πυρός και στο Λίβανο»

20:26

Τετ α τετ Μητσοτάκη - Ζελένσκι στις Βρυξέλλες

20:16

Έως και το 30% των ασθενών με χρόνιες πνευμονοπάθειες νοσούν και από καρδιολογικές παθήσεις

20:04

ΔΕΗ: Αναβάθμιση σε «BB» από S&P Global - «Όχημα» το επενδυτικό σχέδιο «μαμούθ»

19:52

Νέα θετική προσέγγιση του Φόρεϊν Όφις για την Κύπρο

19:41

«Λύγισαν» οι ευρωαγορές υπό το βάρος της «γερακίσιας» Fed

19:32

Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: «Χρέος μας η μείωση στην τιμή του αργού να περάσει στην αντλία»

19:21

ElvalHalcor: Καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για ΑΜΚ 250 εκατ. ευρώ

19:12

Σοκ στο Ισραήλ από τη συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν: Το ρήγμα Τραμπ με Νετανιάχου

19:05

Βανς: Οι 60 ημέρες διαπραγμάτευσης με το Ιράν ξεκινούν σήμερα

18:49

Κομισιόν και ΟΟΣΑ παρουσίασαν πλαίσιο γραμματισμού στον τομέα της AI

18:43

Κιβωτός του Κόσμου: Παραπομπή σε δίκη του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας για βαριά οικονομικά αδικήματα

18:41

Alter Ego Media: Στις 27 Ιουλίου η καταβολή επιστροφής κεφαλαίου 0,09 ευρώ ανά μετοχή

18:37

Αμερικανός αξιωματούχος: Οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ πρέπει να αυξήσουν τις αγορές όπλων για να στηρίξουν την Ουκρανία


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider