Τα καλύτερα Airbnb με πισίνα στην καρδιά της Αθήνας

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα καλύτερα Airbnb με πισίνα στην καρδιά της Αθήνας

Μιας και επισήμως το καλοκαίρι έχει έρθει και οι διακοπές, ενόψει κορονοϊού, αποδεικνύονται σύνθετο στοίχημα που ίσως αργεί λιγάκι, η λύση μπορεί να ακούει στη φράση «αποδράσεις εντός Αττικής με όλη την πολυτέλεια και την απομόνωση που θα σας κάνει να χαλαρώσετε».

Με μια απλή αναζήτηση στην πλατφόρμα της Airbnb βρίσκει κανείς οάσεις δροσιάς στο κέντρο της πόλης που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ιδανικό προορισμό για ένα Σαββατοκύριακο αλλά και κατάλληλο διάλειμμα από τον επίπονο εγκλεισμό της προηγούμενης περιόδου.

Άλλοτε με υψηλό κόμιστρο κι άλλοτε με τιμή που κινείται σε λογικά πλαίσια, τα διαθέσιμα προς βραχυχρόνια μίσθωση σπίτια ξεχωρίζουν τόσο για την τοποθεσία τους όσο και για την αισθητική τους. Πολλά εξ' αυτών μάλιστα συγκαταλέγονται στα κτίρια που κάποιος περιπατητής έχει παρατηρήσει εξωτερικά αλλά δεν φανταζόταν ποτέ πως θα μπορούσε να εξασφαλίσει ολιγοήμερη διαμονή σε αυτά.

Το insider.gr μετά από αναζήτηση επέλεξε πέντε καταλύματα, από τα καλύτερα, και σας τα παρουσιάζει.

«Κινηματογραφική υπερπολυτελή διαμονή», όπως αναφέρουν οι επισκέπτες του, υπόσχεται και το Zambelis Athens Penthouse Spa. Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως και πέντε άτομα και η τιμή του είναι 390 ευρώ την διανυκτέρευση.

Ωστόσο οι επισκέπτες του μπορούν να περιπλανηθούν από την Sauna, στο hammam, στο Jacuzzi ή και στην εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, απολαμβάνοντας παράλληλα την θέα της Ακρόπολης.

Το σπίτι έχει ιδιαίτερη διάταξη και ξεχωρίζει για τις σύγχρονες λειτουργίες του και τα υλικά κατασκευής του. Όπως μάλιστα αναφέρει ο ιδιοκτήτης στην περιγραφή «η τεχνολογία και ο εξοπλισμός του σπιτιού εγγυώνται ένα ασφαλές πλαίσιο ιδιωτικότητας, ηρεμίας, χαλάρωσης , απελευθέρωσης των αισθήσεων».

Ακόμα περισσότερη απομόνωση υπόσχεται και το πλήρως εξοπλισμένο σπίτι στην περιοχή του κέντρου Residence with Pool in the heart of city!!!

Αν και μικρό έχει όπως αναφέρει στην περιγραφή έχει όλα τα κομφόρ, μέχρι και δωρεάν πρόσβαση στο Netflix, και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3 άτομα.

Στην αυλή του σπιτιού βρίσκει κανείς ένα πηγάδι αλλά και μια μικρή πισίνα με υδρομασάζ για έξτρα στιγμές χαλάρωση.

Η τιμή του ωστόσο είναι αρκετά υψηλότερη εν συγκρίσει με τις άλλες επιλογές , κοστίζει 423 ευρώ τη βραδιά

Iδιαίτερης αισθητικής διαμέρισμα με «παραδεισένια πισίνα», όπως την xαρακτηρίζουν στα σχόλια οι διαμένοντες σε αυτό, είναι και το Athina ART Apartment III (Yellow).

Κοντά στο Γκάζι και σε απόσταση αναπνοής από το μετρό, το νεόδμητο, μίνιμαλ αισθητικής loft, 70 τ.μ. μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα και διατίθεται από 120 ευρώ την διανυκτέρευση.

Πλήρως εξοπλισμένο, έχει μέχρι και υδρομασάζ στον επάνω όροφο όπου βρίσκεται το υπνοδωμάτιο, και με κοινόχρηστη πισίνα στην ταράτσα το διαμέρισμα έχει θέα στην Ακρόπολη και υπόσχεται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. 

Μια αντίστοιχη επιλογή ακούει στο όνομα Codex Domus | Penthouse Pool Apartment | Athens.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα με ένα μεγάλο μπαλκόνι και μια μικρή πισίνα σε αυτό, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα.

Με λιτή αισθητική που κινείται σε γήινες αποχρώσεις, το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο, διαθέτει δύο SmartTvs με καλωδιακή τηλεόραση και πρόσβαση στο Netflix. Στο μπαλκόνι του, πέρα από πισίνα βρίσκει κανείς έναν μικρό κήπο με λαχανικά και διάφορα μυρωδικά τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει άφοβα στο μαγείρεμα.

Η διανυκτέρευση σε αυτή την «όαση» εντός Αττικής κοστίζει 126 ευρώ την βραδιά, ωστόσο διατίθεται αυτή τη περίοδο με έκπτωση (110 ευρώ η διανυκτέρευση).

Με μίνιμαλ αισθητική που θυμίζει Κυκλάδες, στην καρδιά της Αθήνας βρίσκει κανείς το στούντιο Spectacular Pool Apartment in the Heart of Athens.

Το κατάλυμα, το οποίο απέχει 3 λεπτά από το Σύνταγμα και 10 λεπτά από την Πλάκα, έχει θέα στην Ακρόπολη την οποία μπορείτε να απολαύσετε καθώς κάνετε μια βουτιά στην πισίνα που διαθέτει.

Στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας του κέντρου το συγκεκριμένο στούντιο έχει σχεδιαστεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από «βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο με στόχο να συνδυάσει την πολυτέλεια με την άνεση» και υπόσχεται «ιδιωτικότητα χωρίς να παρεμποδίζεται η θέα».

Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3 άτομα και η διανυκτέρευση κοστίζει 100 ευρώ.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

17:59

Θ. Κοντογεώργης: Η δημόσια ακίνητη περιουσία μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ισχυρό μοχλό περιφερειακής ανάπτυξης

17:59

ΧΑ: Απώλειες με το βλέμμα στη Μέση Ανατολή

17:50

Έρευνα: Αυτή είναι η καλύτερη πόλη της Ευρώπης για να επισκεφθείτε το 2026

17:49

ΥΠΑΑΤ: Διευκρινίσεις για τον αφθώδη πυρετό - Ερωτήσεις και απαντήσεις

17:47

Μερτς: Δεν θα εμπλακούμε στη Μέση Ανατολή

17:43

Βαφειάς: Τρία πλοία του Ομίλου εγκλωβισμένα στα Στενά του Ορμούζ

17:35

Συνεχή χτυπήματα της ΕΛ.ΑΣ. στον παράνομο τζόγο – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με κέρδη άνω των 16 εκατ. ευρώ

17:25

Ισραήλ: Σοβαρές ζημιές σε αεροσκάφη στο Μπεν Γκουριόν από θραύσματα ιρανικών πυραύλων

17:21

ΝΑΤΟ: Οι σύμμαχοι συζητούν συλλογικά τρόπους για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Μαρκ Ρούτε

17:14

Μόσχα: «Τρομοκρατική ενέργεια» η επίθεση στο ρωσικό δεξαμενόπλοιο M.T. Arctic Metagaz στη Μεσόγειο

17:05

Έσπασαν κάθε ρεκόρ τα ναύλα του Αλαφούζου

16:53

Επίσκεψη του Βρετανού υφυπουργού Εξωτερικών στην Κύπρο

16:42

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Επενδύσεις άνω των 10 εκατ. ευρώ το 2025

16:29

Τραμπ: Παγώνει για 60 ημέρες τον «αιώνιο» ναυτιλιακό νόμο λόγω πετρελαίου

16:24

Η Visa εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Agentic Ready»

16:21

Μητρώο καπνού και αλκοόλ: Περιθώριο έως 16 Απριλίου για εγγραφή των λιανοπωλητών

16:18

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

16:17

FlexOne: Η νέα γενιά εταιρικών παροχών από την Up Hellas

15:50

Wall Street: Απώλειες μετά τα στοιχεία για τον πληθωρισμό και το βλέμμα στη Fed

15:37

Salesforce: Το 75% των επαγγελματιών του μάρκετινγκ έχει υιοθετήσει το ΑΙ

15:34

Θεμιστοκλέους: Για πρώτη φορά το ΕΣΥ κατάφερε να μειώσει τους χρόνους αναμονής για χειρουργείο

15:24

Μπρατάκος: Η συνεκτικότητα του οικοσυστήματος καινοτομίας κρίσιμος παράγοντας για την αποτελεσματικότητά του

15:20

Έρευνα: Αυτή είναι η καλύτερη πόλη της Ευρώπης για να επισκεφθείτε το 2026

15:20

Rebound για το πετρέλαιο μετά το ισραηλινό πλήγμα σε κοίτασμα φυσικού αερίου στο Ιράν

15:17

Coffee Berry: Νέα ιδιόκτητη παραγωγική μονάδα με επένδυση 12 εκατ. ευρώ

15:11

Ιράν: Το Ισραήλ χτύπησε το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου στον κόσμο, στο +5% το πετρέλαιο - Απειλεί το Ιράν

15:03

Cosmote Telekom: Data Center για τις ΑΙ ανάγκες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα

15:03

ΠΟΜΙΔΑ: Αίτημα για αναβολή της υποχρεωτικής τραπεζικής καταβολής μισθωμάτων

14:52

Δίκη πρώην επιτελικών ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο βήμα ο πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Ευ. Σημανδράκος

14:49

Λάιεν για EU Inc: Ίδρυση εταιρειών εντός 48 ωρών, πλήρως ψηφιακά, χωρίς ελάχιστο μετοχικό κεφάλαιο

gazzetta
gazzetta reader insider insider