Netflix μετ' εμποδίων - Δεν θα «παίζει» σε ορισμένες συσκευές Samsung

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Netflix μετ' εμποδίων - Δεν θα «παίζει» σε ορισμένες συσκευές Samsung
Χωρίς Netflix θα μείνουν όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα Samsung smart TV.

Μετ' εμποδίων φαίνεται πως θα γίνεται το online streaming του Netflix για τους χρήστες συσκευών Samsung, από τις αρχές του επόμενου μήνα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο τεχνολογικός κορεάτικος κολοσσός, λόγω τεχνικών περιορισμών, το Netflix θα σταματήσει να υποστηρίζεται από κάποιες συσκευές από την 1η Δεκεμβρίου του 2019. Κάποια παλαιότερα μοντέλα Samsung smart TV θα επηρεαστούν από αυτήν την αλλαγή».

Συγκεκριμένα, η Samsung σε ανακοίνωση της αναφέρει πως «ενημερώθηκε πρόσφατα από το Netflix πως από την 1η Δεκεμβρίου 2019, η εφαρμογή Netflix δεν θα υποστηρίζεται σε επιλεγμένα μοντέλα Smart TV 2010 και 2011 που έχουν πωληθεί στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Δείτε εδώ με ένα κλικ τη λίστα με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το Netflix.

Οι κάτοχοι των επιλεγμένων μοντέλων θα ενημερωθούν για αυτή την αλλαγή μέσω ειδοποίησης από το Netflix, όταν ανοίξουν την εφαρμογή στη Smart TV τους. Επίσης, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω πολλών άλλων συσκευών που υποστηρίζονται από το Netflix και μπορούν να συνδεθούν σε Smart TV, όπως κονσόλες παιχνιδιών, media player, set-top box κλπ, όπυο θα είναι απαραίτητη η σύνδεση των τηλεοράσεων μέσω καλωδίων αναπαραγωγής περιεχομένου όπως είναι το γνωστό HDMI.

s

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider