5 πράγματα που δεν ήξερες για το νέο iPhone 11

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
5 πράγματα που δεν ήξερες για το νέο iPhone 11
Μέχρι στιγμής οι κριτικές φαίνονται να είναι θετικές και να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της Apple.

Τα πρώτα νέα μοντέλα iPhone της Apple στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν από το περασμένο Σαββατοκύριακο, μάλιστα ορισμένα από αυτά εξαντλήθηκαν μόλις την πρώτη μέρα διάθεσής τους στην αγορά.

Μέχρι στιγμής οι κριτικές φαίνονται να είναι θετικές και να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της Apple. Ξέρουμε ήδη πως τα τρία νέα κινητά, iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max έχουν... περισσότερες και καλύτερες κάμερες με φακούς τελευταίας τεχνολογίας. Ξέρουμε όλα τους τα τεχνικά χαρακτηριστικά, από την ημέρα της παρουσίασης τους, όμως υπάρχουν και πράγματα που δεν τα μαθαίνει κανείς παρά μόνο αν πάρει τα κινητά στα χέρια του!

Το TheRichest τα δοκίμασε και αποκαλύπτει τα 5 χαρακτηριστικά που κλέβουν την παράσταση και μπορεί να μην γνωρίζατε:

Μπορεί να θεωρείται αυτονόητο πως τα νέα κινητά θα είναι πιο γρήγορα από τα παλιότερα μοντέλα, όμως τα νέα λειτουργικά χαρακτηριστικά προσφέρουν μία πραγματικά πολύ γρήγορη συσκευή.

Το νέο λειτουργικό σύστημα επιτρέπει το update των εφαρμογών χωρίς Wifi και η αποστολή / παραλαβή αρχείων είναι επίσης γρηγορότερη.

Το iPhone 11 περιλαμβάνει ένα update που θα κάνει την εμπειρία των Arcade παιχνιδιών πιο γρήγορη και θα παρέχει στο χρήστη περισσότερα δωρεάν παιχνίδια, πέρα από τις κλασικές in-app αγορές.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα «παράπονα» που κάνουν οι χρήστες των iPhone είναι πως η μπαταρία αδειάζει γρήγορα και η φόρτιση παίρνει πάρα πολύ ώρα. Οι νέοι φορτιστές, όμως, έρχονται να λύσουν αυτό το πρόβλημα, με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτισης.

Αν είχατε ποτέ κινητό iPhone τότε ξέρετε πόσο ευαίσθητες είναι οι οθόνες των συσκευών και πόσο «εύκολα» σπάνε. Ειδικά στα πρώτα μοντέλα. Με το πέρασμα των χρόνων η Apple «βελτιώθηκε» και πλέον προσφέρει το πιο ανθεκτικό «γυαλί» που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Προφανώς, είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα ρούτερ στο περιβάλλον γύρω από το κινητό για να έχει το iPhone την καλύτερη δυνατή απόδοση Wifi. Όμως, το νέο iPhone 11 έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να υποστηρίξει και το νεότερο επίτευγμα στο χώρο του Wifi, το οποίο είναι γνωστό ως Wifi 6.

Γιατί είναι «ιδιαίτερο» αυτό; Γιατί πολύ απλά το Wifi 6 δεν έχει πιστοποιηθεί ακόμα... οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να το αποκτήσει κανείς.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:58

Συνελήφθησαν δύο άντρες στην Παιανία για απόπειρα εκβίασης και κλοπή

23:37

Δένδιας: Η Λατινική Αμερική είναι πολύ πιο κοντά στην Ελλάδα από ό,τι πιστεύουμε

23:15

Κακλαμάνης: Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στη «νέα Αφρική»

23:10

Συμφωνία ΕΕ–Mercosur: Τα οφέλη για την ελληνική οικονομία

22:48

Αλεξανδρούπολη: Συλλήψεις για ναρκωτικά

22:29

VDA: Το κόστος των νέων δασμών Τραμπ θα ήταν τεράστιο για τη γερμανική και την ευρωπαϊκή βιομηχανία

22:16

Χαρακόπουλος: Να επενδύσουμε ακόμη περισσότερο στην εξωστρέφεια

21:54

Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη θα παραμείνει προσηλωμένη στην υπεράσπιση της κυριαρχίας της

21:47

Κίνα: Ετήσια αύξηση 5% κατέγραψε η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας το 2025

21:18

Συλλήψεις φυγόποινων σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα

20:59

ΗΠΑ: Καλεί την κυβέρνηση της Συρίας να σταματήσει κάθε επιθετική δράση μεταξύ Χαλεπίου και Ράκα

20:24

Ισραήλ: Αμφισβητεί τη σύνθεση της παλαιστινιακής επιτροπής που είναι αρμόδια για τη διοίκηση της Γάζας

20:16

Γεραπετρίτης για το Γ. Βασιλείου: Ένας πραγματιστής πατριώτης, όχι των εύκολων συνθημάτων

19:52

EE και Mercosur υπέγραψαν την ιστορική συμφωνία ελευθέρου εμπορίου

19:48

Σκέρτσος: Περισσότερη ασφάλεια και στη θάλασσα

19:35

ΥΠΑ: Ξεκινούν στις 19/1 οι προγραμματισμένες εργασίες αναβάθμισης υποδομών διαδρόμου του Αεροδρομίου Ηρακλείου

19:13

Κικίλιας: Πρώτη μας προτεραιότητα η προστασία και η ασφάλεια

19:00

«Εκρηκτικό» ξεκίνημα έτους στο ΧΑ - Το καλύτερο της δεκαετίας για τις τράπεζες

18:47

Τραμπ: Επέβαλε έξτρα δασμούς στις χώρες που έστειλαν στρατό στη Γροιλανδία

18:43

Κύπρος: Σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς στη Λάρνακα - Αναφορές για τραυματίες

18:20

ΕΛΑΣ: Σημαντικό χτύπημα στον παράνομο τζόγο - 2 συλλήψεις και κατάσχεση 21 υπολογιστών σε κατάστημα στην Κυψέλη

18:12

Συρία: Οι κουρδικές δυνάμεις κατηγορούν την κυβέρνηση για «προδοσία» - Σε εξέλιξη βίαιες συγκρούσεις

17:49

DW: Το ΝΑΤΟ δοκιμάζει το σύνολο των αντοχών του στην Ευρώπη

17:32

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης εξασφαλίζει μόνο τα υπερκέρδη της ΔΕΗ, των τραπεζών και των γαλάζιων ακρίδων

17:17

Τσίπρας: Ο προοδευτικός κόσμος αναζητά μια ισχυρή κυβερνώσα προοδευτική δύναμη

17:00

Η βίαιη ενηλικίωση του Κάμπου: Το τέλος του μικροκαλλιεργητή και η επέλαση των «Big Ag»…

16:48

Γκουτέρες: Ευθυγράμμιση «ισχυρών δυνάμεων» με στόχο την «υπονόμευση» της διεθνούς συνεργασίας

16:28

Στους δρόμους οι Δανοί κατά των σχεδίων Τραμπ για την Γροιλανδία - «Γιάνκηδες, φύγετε»

15:53

Μασκ - Ο’Λίρι: Έγιναν μαλλιά - κουβάρια για το Starlink - «Είσαι ηλίθιος», «εσύ είσαι απόλυτος ηλίθιος»

15:37

Tesla: Σχεδόν ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό του τσιπ AI5 αυτόνομης οδήγησης

gazzetta
gazzetta reader insider insider