5 πράγματα που δεν ήξερες για το νέο iPhone 11

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
5 πράγματα που δεν ήξερες για το νέο iPhone 11
Μέχρι στιγμής οι κριτικές φαίνονται να είναι θετικές και να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της Apple.

Τα πρώτα νέα μοντέλα iPhone της Apple στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν από το περασμένο Σαββατοκύριακο, μάλιστα ορισμένα από αυτά εξαντλήθηκαν μόλις την πρώτη μέρα διάθεσής τους στην αγορά.

Μέχρι στιγμής οι κριτικές φαίνονται να είναι θετικές και να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της Apple. Ξέρουμε ήδη πως τα τρία νέα κινητά, iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max έχουν... περισσότερες και καλύτερες κάμερες με φακούς τελευταίας τεχνολογίας. Ξέρουμε όλα τους τα τεχνικά χαρακτηριστικά, από την ημέρα της παρουσίασης τους, όμως υπάρχουν και πράγματα που δεν τα μαθαίνει κανείς παρά μόνο αν πάρει τα κινητά στα χέρια του!

Το TheRichest τα δοκίμασε και αποκαλύπτει τα 5 χαρακτηριστικά που κλέβουν την παράσταση και μπορεί να μην γνωρίζατε:

Μπορεί να θεωρείται αυτονόητο πως τα νέα κινητά θα είναι πιο γρήγορα από τα παλιότερα μοντέλα, όμως τα νέα λειτουργικά χαρακτηριστικά προσφέρουν μία πραγματικά πολύ γρήγορη συσκευή.

Το νέο λειτουργικό σύστημα επιτρέπει το update των εφαρμογών χωρίς Wifi και η αποστολή / παραλαβή αρχείων είναι επίσης γρηγορότερη.

Το iPhone 11 περιλαμβάνει ένα update που θα κάνει την εμπειρία των Arcade παιχνιδιών πιο γρήγορη και θα παρέχει στο χρήστη περισσότερα δωρεάν παιχνίδια, πέρα από τις κλασικές in-app αγορές.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα «παράπονα» που κάνουν οι χρήστες των iPhone είναι πως η μπαταρία αδειάζει γρήγορα και η φόρτιση παίρνει πάρα πολύ ώρα. Οι νέοι φορτιστές, όμως, έρχονται να λύσουν αυτό το πρόβλημα, με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτισης.

Αν είχατε ποτέ κινητό iPhone τότε ξέρετε πόσο ευαίσθητες είναι οι οθόνες των συσκευών και πόσο «εύκολα» σπάνε. Ειδικά στα πρώτα μοντέλα. Με το πέρασμα των χρόνων η Apple «βελτιώθηκε» και πλέον προσφέρει το πιο ανθεκτικό «γυαλί» που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Προφανώς, είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα ρούτερ στο περιβάλλον γύρω από το κινητό για να έχει το iPhone την καλύτερη δυνατή απόδοση Wifi. Όμως, το νέο iPhone 11 έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να υποστηρίξει και το νεότερο επίτευγμα στο χώρο του Wifi, το οποίο είναι γνωστό ως Wifi 6.

Γιατί είναι «ιδιαίτερο» αυτό; Γιατί πολύ απλά το Wifi 6 δεν έχει πιστοποιηθεί ακόμα... οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να το αποκτήσει κανείς.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

11:41

Οικονομικό Κλίμα: Σταθερές οι προσδοκίες επιχειρήσεων και πολιτών - Ανάκαμψη τον Δεκέμβριο

11:34

ΟΠΕΚΕΠΕ: Διεύρυνση καταλόγου μαρτύρων ζητά η αντιπολίτευση

11:32

Εκπτώσεις όλο το σχολικό έτος στις τιμές εισιτηρίων για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

11:23

ΔΥΠΑ: Μεγάλη συμμετοχή στην «Ημέρα Καριέρας» στη Λάρισα

11:22

Eurobank: Νέο πρόγραμμα μισθοδοσίας για εκπαιδευτικούς του Δημοσίου

11:18

Yπ. Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας

11:11

Παπαθανάσης: 16,9 εκατ. ευρώ για έργα ανάδειξης πολιτιστικής κληρονομιάς σε Δυτ. Μακεδονία και Μεγαλόπολη

11:09

Υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε Πιερία, Ημαθία, Πέλλα, Κιλκίς, Σέρρες και Χαλκιδική

11:07

ΧΑ: Ήπιες διακυμάνσεις κοντά στα υψηλά 16ετίας

11:05

Απώλειες στις ευρωαγορές με το βλέμμα σε Ιράν και Πάουελ

10:55

Μερτς: Ένδειξη αδυναμίας η βία της Τεχεράνης σε βάρος του λαού

10:49

Νέα ρεκόρ για χρυσό και ασήμι με φόντο την αναταραχή σε Fed και Ιράν

10:43

Καρκίνος του προστάτη: Χειρουργική θεραπεία με διατήρηση της ποιότητας ζωής

10:39

Πώς αλλάζει το πορνό με την τεχνητή νοημοσύνη

10:23

Ιράν: «Υπό πλήρη έλεγχο» η κατάσταση στη χώρα μετά τα βίαια επεισόδια, λέει ο ΥΠΕΞ

10:14

Έκτακτες κρίσεις ανωτάτων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων

10:07

Stellantis: Σταματά τις πωλήσεις plug-in υβριδικών μοντέλων στις ΗΠΑ λόγω χαμηλής ζήτησης

10:02

Τραμπ για Γροιλανδία: Αν δεν την καταλάβουμε εμείς, θα το κάνει η Ρωσία ή η Κίνα

09:56

Η Meta καλεί την Αυστραλία να επανεξετάσει την απαγόρευση των social media για ανήλικους

09:51

Κάλας: Έτοιμη να εισηγηθεί νέες κυρώσεις στο Ιράν η ΕΕ

09:49

Eurobank: Κατέχει συνολικά 5.149.360 ίδιες μετοχές

09:47

Κρίσεις στην Πυροσβεστική: Νέος υπαρχηγός ο αντιστράτηγος Αναστάσιος Παππάς

09:45

O Τραμπ σκληραίνει τον τόνο έναντι της Κούβας - Oργή στην Αβάνα

09:39

Metlen: Εξαγόρασε την NK Trailers - Έκτο εργοστάσιο του M Technologies Hub στο Βόλο

09:32

Οι νικητές των σημαντικότερων κατηγοριών στις Χρυσές Σφαίρες

09:21

ΗΠΑ: Εισαγγελείς ξεκινούν ποινική έρευνα κατά της Fed και του Τζερόμ Πάουελ

09:03

Ξεκινούν σήμερα οι χειμερινές εκπτώσεις - Οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων

08:56

Ουκρανία: Nέα αεροπορική επιδρομή στο Κίεβο - Περισσότερες από 1.000 πολυκατοικίες παραμένουν χωρίς θέρμανση

08:48

Αλλαγές στη λειτουργία των σχολείων στη Στερεά Ελλάδα λόγω του ψύχους

08:45

Το Ισραήλ και η Γερμανία υπογράφουν συμφωνία ασφαλείας - Στο στόχαστρο το Ιράν

gazzetta
gazzetta reader insider insider