Νέα συνδρομητική υπηρεσία από το Viber

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα συνδρομητική υπηρεσία από το Viber
Μέσω της νέας υπηρεσίας οι χρήστες της εφαρμογής αποκτούν έναν τοπικό τηλεφωνικό αριθμό όπου κι αν βρίσκονται.

Την νέα καινοτόμα συνδρομητική υπηρεσία Viber Local Number (Τοπικός αριθμός Viber) ανακοίνωσε πρόσφατα το Viber, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων παγκοσμίως.

Η νέα αυτή υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες της εφαρμογής να αποκτούν έναν τοπικό τηλεφωνικό αριθμό όπου βρίσκονται, ώστε να μπορούν να δέχονται μηνύματα και κλήσεις με τοπικές χρεώσεις και χωρίς χρεώσεις περιαγωγής για τον παραλήπτη από οποιονδήποτε εκτός της πλατφόρμας Viber.

Την ίδια στιγμή και οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε διάφορες χώρες μπορούν να δίνουν στους πελάτες τους έναν τοπικό αριθμό επικοινωνίας της επιχείρησης και να επικοινωνούν ελεύθερα μαζί τους, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο.

Με την νέα αυτή υπηρεσία οι ταξιδιώτες μπορούν πραγματικά να «ζουν σαν ντόπιοι» χρησιμοποιώντας έναν τοπικό αριθμό της χώρας που βρίσκονται για κρατήσεις σε εστιατόρια, τουριστικές περιηγήσεις ή για άλλες ταξιδιωτικές ανάγκες. Μπορούν επίσης να δίνουν τον τοπικό αριθμό τηλεφώνου στις επαφές τους για να επικοινωνούν μαζί τους εύκολα και χωρίς κόστος ενώ είναι μακριά.

H υπηρεσία Viber Local Number - Τοπικός Αριθμός Viber – είναι διαθέσιμη παγκοσμίως ωστόσο οι τηλεφωνικοί αριθμοί που προσφέρονται για αρχή είναι για τις ΗΠΑ τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Στο άμεσο μέλλον αναμένεται να προστεθούν πολλές περισσότερς χώρες.

Η νέα αυτή υπηρεσία προσφέρεται για τους πρώτους 10.000 νέους συνδρομητές στην προνομιακή τιμή των 1,99 δολαρίων το μήνα εφ' όρου ζωής. Για τους επόμενους χρήστες η συνδρομή θα ανέρχεται σε 4,99 δολάρια το μήνα και θα μπορεί να ακυρωθεί όποια στιγμή θέλουν χωρίς επιπλέον κόστος.

Ο τοπικός αριθμός Viber είναι διαθέσιμος στην εφαρμογή Viber για iOS και Android συσκευές και οι χρήστες μπορούν να τον ενεργοποιήσουν πηγαίνοντας στο μενού «Περισσότερα» της εφαρμογής.

«Η νέα υπηρεσία Viber Local Number είναι ένα ακόμα εργαλείο στη διάθεση των χρηστών μας με στόχο να καταστήσει το Viber την πιο ισχυρή εφαρμογή επικοινωνίας», λέει ο CEO της Viber, Djamel Agaoua. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους ανθρώπους νέους τρόπους να παραμένουν συνδεδεμένοι με τις επαφές που είναι σημαντικές για εκείνους. Από τους μετανάστες που χρειάζονται έναν τοπικό τηλεφωνικό αριθμό για να επικοινωνούν με τους οικείους τους, μέχρι τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με διεθνή δραστηριότητα που θέλουν άμεση επαφή με τους πελάτες τους στο εξωτερικό, αυτό το νέο χαρακτηριστικό εξασφαλίζει μια τοπική παρουσία ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider