Έτσι θα είναι το νέο Motorola «Razr»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έτσι θα είναι το νέο Motorola «Razr»
Εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα αναδιπλούμενα μοντέλα της αγοράς θα είναι το αναδιπλούμενο της Motorola.

Νέες πληροφορίες για το αναδιπλούμενο smartphone της Motorola, ή αλλιώς την αναβίωση του περίφημου Razr, φέρνει στο φως η ιστοσελίδα XDA Developers επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως η εταιρεία σκοπεύει να κινηθεί σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από ότι οι ανταγωνιστές της.

Τα μέχρι σήμερα αναδιπλούμενα μοντέλα που έχουμε δει δηλαδή το Samsung Galaxy Fold και το Huawei Mate X, συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά ενός tablet κι ενός smartphone. Όταν το κινητό είναι διπλωμένο έχει την οθόνη ενός hi end smartphone, ενώ όταν ξεδιπλώνεται μοιάζει με tablet. Όπως μαρτυρούν οι φήμες όμως το Motorola Rarz δεν θα ξεπερνά σε μέγεθος ένα σημερινό smartphone ακόμα κι όταν δεν είναι διπλωμένο, γεγονός που σημαίνει ότι θα μικραίνει αρκετά όταν η οθόνη του θα είναι κλειστή.

Η μεγάλη οθόνη θα καταλαμβάνει ολόκληρη την εσωτερική επιφάνεια του ενώ μια μικρότερη οθόνη θα υπάρχει στην εξωτερική πλευρά για να πραγματοποιεί μερικές μόνο από τις βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου. Δηλαδή πρόκειται για ένα αντίγραφο του παλιού Motorola Razr που κυκλοφόρησε το 2000, προσαρμοσμένο ωστόσο στα δεδομένα της εποχής.

Η οθόνη του σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα του XDA Developers θα είναι λίγο πιο μεγάλη από αυτή του 2000 προσεγγίζοντας τις 6,2 ίντσες. Η εξωτερική οθόνη τώρα θα είναι αισθητά μικρότερη και μέσω τις αφής θα πραγματοποιεί ορισμένες μόνο λειτουργίες, όπως οι εφαρμογές Moto Display δηλαδή οι ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα, social media κλπ, τα Moto Actions δηλαδή η ενεργοποίηση λειτουργιών με φυσικές κινήσεις π.χ. ενεργοποίηση του φακού με την κάθετη κίνηση του χεριού και η Moto Camera δηλαδή η ενεργοποίηση του περιβάλλοντος φωτογραφικής μηχανής. Συνολικά η οθόνη θα εμφανίζει 6 εφαρμογές, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται το αν επιτρέπει το scroll .

Επιπλέον, όπως αναφέρει το δημοσίευμα θα υπάρχει και δυνατότητα ενεργοποίησης της φωνητικής υπηρεσίας Google Assistant με κλειστή τη συσκευή, ενώ κατά τη λήψη φωτογραφίας με κλειστή και πάλι τη συσκευή θα επιτρέπεται το swipe πάνω στη μικρή οθόνη για το zoom in/out. Πολύ πιθανό να υπάρχει και η δυνατότητα διαχείρισης από την εξωετερική οθόνη και της μουσικής.

Τέλος το κινητό το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα φέρει το όνομα Voyager θα φορά τον επεξεργαστή Snapdragon 710, της Qualcomm, θα έχει μνήμη RAM: 4/6GB ενώ αποθηκευτικό χώρο 64/128GB, μπαταρία 2,730mAh και θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα : λευκό , μαύρο και χρυσό.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν ότι η Motorola Θα παρουσιάσει το νέο κινητό κατά την διάρκεια του Mobile World Congress στην Βαρκελώνη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε γιατί όπως ανέφεραν στελέχη της αγοράς η εταιρεία προτίμησε να έχει έτοιμο το τηλέφωνο για απευθείας διάθεση μετά την παρουσίασή του. Πλέον όλα δείχνουν πως το νέο αναδιπλούμενο μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούνιο αρχικά στην Αμερική με το δίκτυο της Verizon και λίγο μετά θα ακολουθήσουν κι άλλες αγορές.

Έτσι θα είναι το νέο Motorola «Razr»
Έτσι θα είναι το νέο Motorola «Razr»
Έτσι θα είναι το νέο Motorola «Razr»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider