Ένα δικό της κινητό κατασκεύασε η γνωστή εταιρεία για τις μπαταρίες της, Energizer και αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με το μέγεθος του, τότε σίγουρα θα το λατρέψει.

Σύμφωνα με το Business Insider, το νέο smartphone παρουσιάστηκε στο διεθνές συνέδριο MWC 2019 που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη και λέγεται Power Max K18 Pop, και έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την γαλλική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Avenir.

Όπως μπορεί να δει κανείς και από τις φωτογραφίες, πρόκειται για ένα κινητό... τεραστίων διαστάσεων. Το κινητό στο εσωτερικό του «κρύβει» μια μπαταρία 18.000 mAh, την ώρα που τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα διαθέτουν μπαταρίες μεταξύ – μόλις – 3.000 και 4.000 mAh.

Κατά την παρουσίαση του, η εταιρεία υποστήριξε πως το «Pop» μπορεί να αντέξει 90 ώρες τηλεφωνημάτων με μια μόνο φόρτιση, την ώρα που η Apple παρέχει περίπου 21 ώρες συνεχόμενης κλήσης με το iPhone X.

Παράλληλα, αυτό το κινητό – μπαταρία, διαθέτει πέντε κάμερες, από τις οποίες οι δύο είναι ειδικές για selfie, και «αποκαλύπτονται» όταν τις χρειάζεται ο χρήστης. Ενώ, αν θελήσει κανείς, μπορεί να χρησιμοποιήσει την μπαταρία του κινητού για να φορτίσει και άλλες συσκευές, μέσω μιας υποδοχής USB.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί τιμή πώλησης αλλά ούτε και ημερομηνία κυκλοφορίας.