Η εντυπωσιακή βίλα των 23 εκατ. δολαρίων που «φιλοξενεί» καρχαρίες (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η εντυπωσιακή βίλα των 23 εκατ. δολαρίων που «φιλοξενεί» καρχαρίες (vid)
Δείτε το βίντεο από την εντυπωσιακή βίλα που πωλείται 23 εκατ. δολάρια και φιλοξενεί... καρχαρίες.

Προς πώληση διατίθεται μία εντυπωσιακή βίλα στη γειτονιά Hollywood Hills στο Λος Άντζελες στην τιμή των 23 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με το πωλητήριο του γραφείου Tomer Fridman at Compass.

Πρόκειται για ένα πολυτελές ακίνητο με θέα στο Λος Άντζελες, όμως ένα μοναδικό χαρακτηριστικό είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από κάθε άλλο πολυτελές οίκημα της πόλης των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, το ακίνητο λέγεται και «Shark House Mansion», καθώς το «πάτωμα» του αποτελείται από ένα τεράστιο ενυδρείο που φιλοξενεί καρχαρίες και άλλα... θαλάσσια είδη, η εγκατάσταση του οποίου κόστισε περί το 1 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το CNBC.

Διαβάστε επίσης:

Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο Tomer Fridman at Compass, το οποίο έχει αναλάβει την πώληση του ακινήτου, το ενυδρείο που βρίσκεται στο «πάτωμα» του σπιτιού, φιλοξενεί 3 καρχαρίες είδους Σελαχίμορφα, δύο Εχενίδες, έναν Κερασφόρο καρχαρία και επτά σαλάχια Cortez.

Μάλιστα, τονίζεται ότι η αγορά των καρχαριών κόστισε αρκετές χιλιάδες δολάρια, αλλά και το κόστος για την τροφή και τη συντήρηση του ενυδρείου τους δεν είναι «φθηνό» χόμπι.

Συγκεκριμένα, η συντήρηση τους κοστίζει περί τα 1.500 δολάρια το μήνα.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες παροχές, το σπίτι περιλαμβάνει επίσης, επτά υπνοδωμάτια και 12 μπάνια... με θέα το Λος Άντζελες. Ένα ειδικά διαμορφωμένο κελάρι κρασιών με χωρητικότητα 500 φιάλες και βιτρίνα, στο κυρίως μέρος του σπιτιού, μία εντυπωσιακή πισίνα στο επίκεντρο του ακινήτου, αλλά και μία τελευταίας τεχνολογίας αίθουσα κινηματογραφικών προβολών.

Δείτε την εντυπωσιακή βίλα:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider