Προς πώληση βρίσκεται η εντυπωσιακή βίλα «Serendipity» στο Πόρτο Χέλι στην τιμή των 8,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το πωλητήριο του Christies Real Estate.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ακίνητο που διαθέτει τη δική του ιδιωτική παραλία, μαγευτική θέα και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα. Βρίσκεται στο Πορτο Χέλι, μία περιοχή που αποτελεί δημοφιλή προορισμό για jet setters και είναι γνωστή ως «Ελληνική Ριβιέρα».

Το σημείο που βρίσκεται το ακίνητο θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία τόσο για τη φυσική ομορφιά της περιοχής, όσο και για την ιδιωτικότητα που προσφέρει. Παράλληλα, η εγγύτητα με την Αθήνα και τα νησιά του Αργοσαρωνικού καθιστούν την περιοχή ιδανικό προορισμό για σύντομες αποδράσεις.

Μία εντυπωσιακή κατοικία 10 υπνοδωματίων

Η βίλα χτίστηκε το 2002, διαθέτει 10 υπνοδωμάτια, 9 μπάνια και 2 επιπλέον τουαλέτες. Το στυλ είναι μεσογειακό και διαθέτει πετρόχτιστα τζάκια. Υπάρχει πληθώρα βοηθητικών χώρων, όπως γυμναστήριο, σάουνα και αίθουσα σινεμά. Ενώ διαθέτει και εσωτερικό ασανσέρ.

Γύρω από τη βίλα ξεδιπλώνονται εκτάσεις πρασίνου, αλλά και μία ιδιωτική παραλία με αποβάθρα για την προσέγγιση σκάφους. Ενώ διαθέτει και ένα πλήρως εξοπλισμένο πετρόχτιστο bungalow δίπλα στην παραλία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.