Ευρωπαϊκή Πίστη: Δωρεάν ασφάλιση στα 250 οχήματα των κινητών ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ευρωπαϊκή Πίστη: Δωρεάν ασφάλιση στα 250 οχήματα των κινητών ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ
Η εταιρία προσφέρει δωρεάν τρίμηνη ασφαλιστική κάλυψη στα 250 οχήματα των Κινητών Ομάδων Υγείας που διαθέτει δωρεάν η Avis στον ΕΟΔΥ.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη συμβάλλει ενεργά στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του Covid-19. Έτσι, μετά τη δωρεά 10 αναπνευστήρων υψηλής τεχνολογίας στο Υπουργείο Υγείας, συμμετέχει και στο πρόγραμμα «Κινητές Ομάδες Υγείας Ειδικού Σκοπού» του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρία, αξιοποιώντας τις στρατηγικές της συμμαχίες, συμπράττει με την Avis παρέχοντας δωρεάν τρίμηνη ασφαλιστική κάλυψη στα 250 οχήματα των Κινητών Ομάδων Υγείας που διαθέτει δωρεάν η Avis.

Στα εν λόγω οχήματα θα επιβαίνουν νοσηλευτές με σκοπό την κατ’ οίκον φροντίδα και τη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού από πιθανά κρούσματα της νόσου Covid-19. Οι μονάδες θα λειτουργούν σε 24ωρη βάση και οι περιοχές που θα επισκέπτονται θα υποδεικνύονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα αποτελεί ακόμα ένα μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, βοηθώντας σημαντικά στη γενικότερη στρατηγική που ακολουθείται για τον περιορισμό της νόσου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider