Η Visa στηρίζει τους αθλητές για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Visa στηρίζει τους αθλητές για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020
H Oksana Masters συμμετέχει ξανά στo team Visa για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, παράλληλα με πέντε επιπλέον Παραολυμπιακούς Αθλητές από όλο τον κόσμο.

Tη δέσμευση στους αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων οι οποίοι προπονούνται για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020 επεκτείνει η Visa, εν μέσω της αυξανόμενης δυναμικής και του ενδιαφέροντος για παρααθλητικούς αγώνες. Με ένα χρόνο μέχρι τους αγώνες, ο Επίσημος Συνεργάτης Υπηρεσιών Πληρωμών των Παραολυμπιακών Αγώνων και Παραολυμπιακός

«Χρυσός Συνεργάτης» του Τόκυο 2020, η Visa έχει υπογράψει με πέντε Παραολυμπιακούς αθλητές για το Team Visa και υποστηρίζει το λανσάρισμα ενός νέου προγράμματος της Ιαπωνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για δωρεές από τους κατόχους καρτών Visa στην Ιαπωνία – η Visa θα προσφέρει ποσό ίδιου ύψους με τις δωρεές που θα πραγματοποιήσουν οι κάτοχοι καρτών Visa.

«Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες παρουσιάζουν μια τεράστια ευκαιρία για τους αθλητές να συνεχίσουν τα όνειρά τους τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός αυτού», δήλωσε η Lynne Biggar, chief marketing and communications officer, Visa. «Αυτοί οι αθλητές ξεπερνούν τα όρια κάθε μέρα και είναι μια εκπληκτική έκφραση του τι αντιπροσωπεύει η Visa ως brand. Είμαστε υπερήφανοι που επεκτείνουμε την υποστήριξή μας στους Παραολυμπιακούς αθλητές του Τόκυο 2020.»

Παγκόσμιος υποστηρικτής των Ολυμπιακών αγώνων για περισσότερο από 30 χρόνια και ο πρώτος και μακροχρόνιος παγκόσμιος υποστηρικτής Παραολυμπιακών αγώνων (από το 2003), η Visa συνεχίζει να υποστηρίζει τους αθλητές με τα εργαλεία, τους πόρους και την υποστήριξη που χρειάζονται μέσω του προγράμματος Team Visa, που ξεκίνησε το 2000.

σ

Η Visa έχει εντάξει ξανά την Oksana Masters, Παραολυμπιακή αθλήτρια στο σκι αντοχής, το δίαθλο και την κωπηλασία (ΗΠΑ), καθώς και τον Daniel Dias, Παραολυμπιακό αθλητή στο κολύμπι (Βραζιλία), Aurélie Rivard, Παραολυμπιακή αθλήτρια στην κολύμβηση, Monika Seryu, Παραολυμπιακή αθλήτρια στο κανό και Hajimu Ashida, Παραολυμπιακός αθλητής στίβου (Ιαπωνία)

H Masters, με οκτώ Παραολυμπιακά μετάλλια σε τρία διαφορετικά αθλήματα, θα αγωνιστεί για ένα ακόμα μετάλλιο σε ένα τέταρτο άθλημα – την ποδηλασία - στους Παραλυμπικούς Αγώνες του Τόκυο 2020. «Είναι εκπληκτικό να είσαι μέλος του Team Visa και να έχεις ένα συνεργάτη όπως τη Visa που πιστεύει σε σένα και σε υποστηρίζει», δήλωσε η Masters, πολυαθλήτρια στους

Παραολυμπιακούς αγώνες και κάτοχος μεταλλίων στο σκι αντοχής, το δίαθλο και την κωπηλασία.

Η υποστήριξη της Visa για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αθλητές επεκτείνεται επίσης και στην ηγεσία εκτός του αγωνιστικού χώρου με το Olympian and Paralympian Business Development Program, το οποίο προσφέρει στους αθλητές όπως την πρωταθλήτρια κολύμβησης και ποδηλασίας Kelly Crowley την έκθεση τους σε διαφορετικά πεδία στα οποία δραστηριοποιείται η Visa που ενδεχομένως δεν θα είχαν σε άλλη περίπτωση. «Το πρόγραμμα της Visa είναι η απόδειξη για το πώς οι ψυχικές ικανότητες που απαιτούνται για τη νίκη σε ένα αγώνισμα μπορούν να μεταφραστούν στο επιχειρηματικό περιβάλλον», δήλωσε η Crowley, Παραολυμπιονίκης και κάτοχος μεταλλίων δυο αθλημάτων, η οποία τώρα εργάζεται στη Visa στην ομάδα ανεύρεσης ταλέντων. «Εν αναμονή των αγώνων του Τόκυο 2020, οι Παραολυμπιακοί Αγώνες είναι μια άλλη σημαντική πτυχή της δέσμευσης της Visa.»

Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020 θα συμμετάσχουν 4,400 αθλητές που θα αγωνιστούν για τα 537 μετάλλια, αξίζει να σημειωθεί ότι 1.756 από το σύνολο των αθλητών είναι γυναίκες αθλήτριες, αριθμός ρεκόρ σύμφωνα με τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή. Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο 2016 έσπασαν το ρεκόρ τηλεθέασης με ένα νέο ρεκόρ τηλεθεατών που έφτασε το 4.1 δισ.

Πρόγραμμα Δωρεάς Αθλητών JPC με Visa

H Ιαπωνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (Japanese Paralympic Committee -JPC) θα λανσάρει το Πρόγραμμα Δωρεάς Αθλητών για τους κατόχους καρτών Visa και η Visa θα προσφέρει το αντίστοιχο ποσό που θα προσφέρουν οι κάτοχοι καρτών Visa από τις 25 Αυγούστου 2019 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 μέσω της σελίδας του προγράμματος δωρεών στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιαπωνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε www.jsad.or.jp/paralympic/donation.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider