ΔΕΠΑ Εμπορίας: Ίδια η προθεσμία αλλά διαφορετική η διαδικασία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΔΕΠΑ Εμπορίας: Ίδια η προθεσμία αλλά διαφορετική η διαδικασία
Ως 23 Μαρτίου οι προσφορές για ΔΕΠΑ Εμπορίας.

Τροποποιείται η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη ΔΕΠΑ Εμπορίας, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ λόγω των συνθηκών που έχει διαμορφώσει παγκοσμίως η πανδημία του κορονοϊού.

Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος παραμένει η 23η Μαρτίου (ημέρα Δευτέρα), μέχρι τις 5:00 το απόγευμα αλλά αυτό που αλλάζει είναι η διαδικασία υποβολής των σχετικών εγγράφων.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα αποστολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και των σχετικών νομιμοποιητικών εγγράφων και ηλεκτρονικά μέσω email. Παράλληλα, όπως προβλέπεται στη σχετική ανακοίνωση, εκείνοι που θα επιλέξουν στην παρούσα φάση την εκδήλωση ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά θα πρέπει να αποστείλουν τα έγγραφα και σε φυσική μορφή μέχρι τις 24/4/2020.

Η διαγωνιστική διαδικασία

Σημειώνεται ότι το ΤΑΙΠΕΔ και τα ΕΛΠΕ έχουν προχωρήσει στη σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) προκειμένου να εξασφαλισθεί ότι ο προτιμητέος επενδυτής θα έχει το δικαίωμα να αποκτήσει και τις μετοχές που κατέχουν τα ΕΛΠΕ στη ΔΕΠΑ Εμπορίας ΑΕ, αποκτώντας έτσι το σύνολο (100%) των μετοχών της εταιρείας.

Η διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του 65% του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΠΑ Εμπορίας θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις: φάση προεπιλογής (Α’ Φάση) και φάση υποβολής δεσμευτικών προσφορών (Β’ Φάση).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider