Μασούτης: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μασούτης: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ
Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση που εστάλη στους εργαζόμενους της αλυσίδας.

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων της αλυσίδας Μασούτης προανήγγειλε η διοίκηση της εταιρείας, αναγνωρίζοντας όπως σημειώνει, «την υπερπροσπάθεια που καταβάλουν υπό πολύ δύσκολες συνθήκες».

Σε ανακοίνωση που εστάλη με e-mail προς τους εργαζόμενους, σύμφωνα με το voria.gr, επισημαίνεται πως «το να παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ ανοικτά είναι θεμελιώδους σημασίας για το κοινωνικό σύνολο, για να διατηρηθεί μια κάποια – στοιχειώδης- ομαλότητα και να μην προκληθεί μεγαλύτερος πανικός. Έχει σημασία να γίνει κατανοητό ότι, σε αυτές τις συνθήκες, το να γεμίσει ένα ράφι δεν είναι απλώς μια δουλειά. Είναι κοινωνική προσφορά. Αναγνωρίζω την υπερπροσπάθεια που όλες και όλοι καταβάλετε υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Γι’ αυτό και θα υπάρξει έκτακτη οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων».

«Με αίσθημα ευθύνης ο Δ/νων Σύμβουλος της Δ. Μασούτης Α.Ε. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων αλλά και στο πλευρό των εργαζομένων του. Στην ύψιστη στιγμή κρίσης για τη χώρα, ενέργειες όπως αυτή, ανάγονται σε φωτεινά παραδείγματα "επιχειρεί" με ενσυναίσθηση, υπευθυνότητα και ουσία», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider