Πλήγμα στις εταιρείες ένδυσης από τους εργαζομένους που «έκοψαν» τα κοστούμια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πλήγμα στις εταιρείες ένδυσης από τους εργαζομένους που «έκοψαν» τα κοστούμια
Μετά την πανδημία του κορονοϊού αρκετοί εργάζονται από το σπίτι και δεν φοράνε πλέον κοστούμια ενώ και πολλοί γάμοι έχουν αναβληθεί.

H πανδημία του κορονοϊού έχει επιφέρει όπως φαίνεται σημαντικό πλήγμα και στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ανδρική ένδυση και κυρίως τα κοστούμια και το επίσημο ένδυμα.

Όπως αναφέρει το Business Insider, το γεγονός ότι πολλοί πλέον δεν εργάζονται σε γραφεία αλλά στο σπίτι καθώς και ότι πολλοί γάμοι έχουν αναβληθεί έχει δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στις συγκεκριμένες εταιρείες.

Σε δημοσίευμα του μάλιστα το Bloomberg ανέφερε ότι η Tailored Brands, μητρική εταιρεία της Men's Wearhouse εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει αίτηση για προστασία από πτώχευση. Εκπρόσωπος της εταιρείας πάντως δήλωσε στο Business Insider, ότι πολιτική της εταιρείας είναι να μην σχολιάζει αντίστοιχες φήμες.

Την ίδια στιγμή η Brooks Brothers αφού προχώρησε στο κλείσιμο 8 καταστημάτων της, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα σκέφτεται να προχωρήσει στο κλείσιμο τριών εργοστασίων μέσα στο καλικαίρι.

Αντίστοιχα οι πωλήσεις της Banana Republic θυγατρικής της Gap μειώθηκαν κατά 47% το τελευταίο τρίμηνο καθώς σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας οι προτιμήσεις των καταναλωτών έχουν αλλάξει και πλέον επιλέγουν να αγοράσουν πιο καθημερινά ρούχα.

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider