Δύο χρυσά βραβεία για τη Mercedes - Benz Ελλάς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δύο χρυσά βραβεία για τη Mercedes - Benz Ελλάς
Διπλή διάκριση της Mercedes - Benz Ελλάς στα ''Event Awards 2019'' για την εντυπωσιακή παρουσίαση της νέας A-Class στη Μαρίνα του Φλοίσβου.

Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από τη λαμπερή εκδήλωση παρουσίασης της νέας A-Class στη Μαρίνα Φλοίσβου, όπου τα ξεχωριστά αυτά μοντέλα είχαν τοποθετηθεί σε μία εντυπωσιακή πλωτή εξέδρα, ενώ ο Έλληνας star Σάκης Ρουβάς έδωσε μία μοναδική συναυλία για τον εορτασμό του γεγονότος, ελεύθερη για το κοινό. Η εκδήλωση αυτή, απέφερε στη Mercedes-Benz Ελλάς δύο χρυσά βραβεία στο θεσμό “Event Awards 2019” που διοργανώνει κάθε χρόνο η Boussias Comunications και έχουν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καλύτερες πρακτικές στο σχεδιασμό, στην επικοινωνία, στην παραγωγή και στην υλοποίηση θεματικών εκδηλώσεων στη χώρα μας.

Η παρουσίαση της νέας Mercedes A-Class έγινε πάνω σε πλωτή εξέδρα.

Σε μία όμορφη τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Οίνου, η Mercedes-Benz Ελλάς απέσπασε δύο χρυσά (Gold) βραβεία στις κατηγορίες:

  • Best Brand & Experiences - Λανσάρισμα Υπηρεσίας / Προϊόντος
  • Event Partners / Suppliers - Κατασκευή Περιπτέρων / Ειδικές Κατασκευές / Stage Design / Booth Design

Στην εκδήλωση τηv Εταιρία εκπροσώπησαν ο Sales & Marketing Director MB Cars κ. Νίκος Πρέζας, o Marketing & Communication Senior Manager κ. Παναγιώτης Ριτσώνης και η MB Cars & smart Below the Line Marketing κα Αναστασία Μπίτσικα, οι οποίοι είχαν την ευθύνη για την επιτυχημένη έκβαση της εκδήλωσης στη Μαρίνα Φλοίσβου, μαζί με τους συνεργάτες της Mercedes-Benz Ελλάς, Magna Events.

Ο κος. Παναγιώτης Ριτσώνης κατά την παραλαβή του δεύτερου χρυσού βραβείου δήλωσε: «Κάθε brand και κάθε event που αυτό διοργανώνει είναι τόσο πετυχημένο όσο οι συνεργάτες που επιλέγει. Το λανσάρισμα της Νέας Α-Class στην Ελληνική αγορά σηματοδοτήθηκε από μια ασύγκριτης σύλληψης και εκτέλεσης εκδήλωση στην Μαρίνα Φλοίσβου η οποία σήμερα αποσπά δύο κορυφαίες διακρίσεις.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider