Στρατηγική συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και Legrand

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στρατηγική συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και Legrand
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς 2020 και ο παγκόσμιος ειδικός στις ηλεκτρικές και ψηφιακές κτιριακές υποδομές ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μιας νέας γενιάς εξειδικευμένων τεχνικών, που υποστηρίζουν την τεχνολογική ανάπτυξη με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Η συνεχής ανάπτυξη της τεχνολογίας και η δημιουργία καινοτόμων λύσεων που εφαρμόζονται στο «έξυπνο σπίτι», δημιουργούν την ανάγκη για πλήρως καταρτισμένους επαγγελματίες, με σύγχρονες γνώσεις και εξειδίκευση. Η τεχνογνωσία ετών της Legrand σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα εκπαιδευτικών υπηρεσιών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελούν εχέγγυα για τη δημιουργία έτοιμων επαγγελματιών, που θα αναλάβουν στο μέλλον απαιτητικές θέσεις εργασίας. 

insider

Η Legrand υποστηρίζει τον τομέα Τεχνικών Επαγγελμάτων και τις ειδικότητες Ηλεκτρολογίας, Αυτοματισμών και Τεχνικού Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε επίπεδο τεχνογνωσίας, εξοπλισμού και καινοτομιών, με στόχο τη μεταλαμπάδευση των νέων τεχνολογιών στους σπουδαστές.

>> Μπες κι εσύ στον συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο της τεχνολογίας υποδομών, επιλέγοντας μία από τις εξειδικευμένες ειδικότητες Τεχνικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με προνομιακά δίδακτρα

Στο πλαίσιο της συνεργασίας  οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν για την εργαστηριακή τους πρακτική τα ποιοτικά προϊόντα της κορυφαίας εταιρίας, αλλά και να παρακολουθήσουν θεματικά σεμινάρια, masterclasses και παρουσιάσεις από τους εξειδικευμένους εκπροσώπους της. 

insider

Η Legrand είναι ο παγκόσμιος ειδικός στις ηλεκτρικές και ψηφιακές κτιριακές υποδομές. Προσφέρει πλήρεις λύσεις στις αγορές εμπορικών και βιομηχανικών κτιρίων και κατοικίας σε σχεδόν 180 χώρες, που περιλαμβάνουν έλεγχο και παρακολούθηση των εγκαταστάσεων, διαχείριση καλωδίων, διανομή ενέργειας διανομή δικτύων κα. Επιπλέον, η Legrand παρέχει πολυάριθμες λύσεις για τη διαχείριση του φωτισμού, της θερμοκρασίας, της ενέργειας, των δικτύων και του ελέγχου εισόδου στα κτίρια, με μία εκτενή γκάμα προϊόντων. 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider