Αύξηση 16% ο τζίρος της SATO στο πρώτο εξάμηνο του 2018

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αύξηση 16% ο τζίρος της SATO στο πρώτο εξάμηνο του 2018

Aύξηση 16% σημείωσε ο κύκλος εργασιών της SATO στο πρώτο εξάμηνο του 2018, ο οποίος ανήλθε σε 5,15 εκατ. ευρώ. έναντι 4,46 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Τα μικτά κέρδη του Ομίλου ανήλθαν σε 2,21 εκατ. ευρώ έναντι 1,75 εκατ. ευρώ με το μικτό περιθώριο να βρίσκεται στο 42,93% έναντι 39,43% το προηγούμενο έτος, ενώ τα έξοδα διοικητικής λειτουργίας και διάθεσης μειώθηκαν περεταίρω κατά 167 χιλ. ευρώ ή κατά 5,9%.

Ο Όμιλος σημείωσε κέρδη μετά φόρων 270 χιλ. ευρώ έναντι ζημιών 1,57 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα 2017.

Η Εταιρεία συνεχίζει το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης λειτουργίας της έχοντας υλοποιήσει τα εξής:

- Άνοιξε νέο εταιρικό κατάστημα στην Θεσσαλονίκη με εταιρικά σήματα ENTOS & SATO. Το συγκεκριμένο κατάστημα θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της εταιρείας όπως αυτές προέκυψαν μετά από τον εμπλουτισμό της γκάμας των εμπορευμάτων της.

- Άνοιξε τον Μάιο νέο κατάστημα ENTOS στο Ηράκλειο Κρήτης με την μέθοδο franchise. Πρόκειται για ένα μεγαλύτερο κατάστημα εναρμονισμένο με την νέα εταιρική ταυτότητα, από το οποίο η εταιρεία αναμένει σημαντική ανάπτυξη των πωλήσεων. Το συγκεκριμένο σημείο χαρακτηρίζεται από έντονη εμπορική δραστηριότατα στον κλάδο των επίπλων.

-H SATO ανέλαβε την υλοποίηση του έργου εξοπλισμού των ελληνικών αεροδρομίων με καθίσματα αναμονής μέσω της Intrakat για λογαριασμό της εταιρείας Fraport Greece. Πρόκειται για καινοτόμα προϊόντα ειδικών προδιαγραφών και πιστοποιήσεων, πλήρως ανταποκρινόμενων στις απαιτήσεις των Fraport Greece & Intrakat.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider