ΟΛΘ: Η κοινοπραξία ΜΕΤΚΑ - ΤΕΚΑΛ προσωρινή ανάδοχος για τον Προβλήτα 6

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΟΛΘ: Η κοινοπραξία ΜΕΤΚΑ - ΤΕΚΑΛ προσωρινή ανάδοχος για τον Προβλήτα 6
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Προσωρινός Ανάδοχος για την κατασκευή του Έργου «6ος Προβλήτας, Επέκταση Λιμενικής Υποδομής» ορίστηκε από το ΔΣ της ΟΛΘ, η κοινοπραξία ΜΕΤΚΑ - ΤΕΚΑΛ.

Προσωρινός Ανάδοχος για την κατασκευή του Έργου «6ος Προβλήτας, Επέκταση Λιμενικής Υποδομής» ορίστηκε από το ΔΣ της ΟΛΘ, η κοινοπραξία ΜΕΤΚΑ - ΤΕΚΑΛ.

Όπως επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση, θα ακολουθήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ανάθεση και υπογραφή της Σύμβασης σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» (ΟΛΘ Α.Ε. ή η «Εταιρεία») ανακοινώνει πως το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά τη σημερινή συνεδρίασή του καθόρισε την «Κοινοπραξία METKA ATE – ΤΕΚΑΛ ΑΕ» ως Προσωρινό Ανάδοχο για την κατασκευή του Έργου «6ος Προβλήτας, Επέκταση Λιμενικής Υποδομής», το οποίο αποτελεί Υποχρεωτική Επένδυση σύμφωνα με τη Σύμβαση Παραχώρησης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της ΟΛΘ Α.Ε. Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε επίσης τη Σύμβαση Κατασκευαστικών Εργασιών. Θα ακολουθήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ανάθεση και υπογραφή της Σύμβασης σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δημογραφικό: Εγκατέλειψαν την Ελλάδα οι μισοί αλλοδαποί το τελευταίο έτος - Μειώθηκε ο πληθυσμός τους κατά 133.000 άτομα

Mykonos Chocolate: Η ιδέα έξι Μυκονιατών έγινε sold out μέσα σε λίγες ημέρες

«Πάγος» στον νέο διαγωνισμό για τις 1.000 κάμερες στους δρόμους κατά των παραβάσεων

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider