Πειραιώς για ΑΤΜ που πωλήθηκαν στην Cashflex: Μειώνουμε τη χρέωση από 0,60 σε 0,50 ευρώ ανά συναλλαγή

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πειραιώς για ΑΤΜ που πωλήθηκαν στην Cashflex: Μειώνουμε τη χρέωση από 0,60 σε 0,50 ευρώ ανά συναλλαγή
Διευκρινίζεται ότι το κόστος ανάληψης στο δίκτυο ΑΤΜ της Cashflex (1,50 ευρώ ανά συναλλαγή) είναι το χαμηλότερο της αγοράς, με μηδενική χρέωση για ερώτηση υπολοίπου και διαχείριση κωδικού ασφαλείας.

Σε άμεση μείωση της χρέωσης για αναλήψεις πελατών της σε δίκτυα τρίτων, συμπεριλαμβανομένης της Cashflex, στην οποία πούλησε πρόσφατα 850 μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ), προχωράει η Τράπεζα Πειραιώς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η χρέωση θα ανέλθει στα 0,50 ευρώ ανά συναλλαγή, από 0,60 ευρώ, καθιστώντας τη την χαμηλότερη της αγοράς. Η τιμολογιακή πολιτική στα ΑΤΜ της Πειραιώς είναι δωρεάν για τους πελάτες της και παραμένει αμετάβλητη για πελάτες τρίτων τραπεζών. H εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται σταθερά με μέριμνα και προσοχή.

Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι το κόστος ανάληψης στο δίκτυο ΑΤΜ της Cashflex (1,50 ευρώ ανά συναλλαγή) είναι το χαμηλότερο της αγοράς, με μηδενική χρέωση για ερώτηση υπολοίπου και διαχείριση κωδικού ασφαλείας.

Η Πειραιώς λειτουργεί, μετά την ως άνω μεταβίβαση, το δεύτερο μεγαλύτερο δίκτυο ΑΤΜ στη χώρα με 1.300 μονάδες, διασφαλίζοντας επαρκή γεωγραφική κάλυψη πανελλαδικά.

Τα 820 ΑΤΜ που μεταβιβάστηκαν στη θυγατρική της Printec, Cashflex, προέρχονταν από τη συγκέντρωση του τραπεζικού κλάδου κατά την προηγούμενη δεκαετία, καθώς η Πειραιώς απορρόφησε περισσότερες από 10 τραπεζικές οντότητες στην Ελλάδα.

Σεβόμενη τις ανάγκες της πελατειακής βάσης κατά τη διάρκεια της κρίσης, η Πειραιώς διατήρησε το υπερβάλλον αυτό δίκτυο ΑΤΜ για περισσότερα από 10 χρόνια, επιβαρυνόμενη τα κόστη τεχνολογίας, φύλαξης και συντήρησης.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί μειοψηφικό ποσοστό 19,9% στην Cashflex, συνεισφέροντας τεχνογνωσία και εμπειρία στο νέο σχήμα που είναι ελληνικής ιδιοκτησίας, εν μέσω διεθνούς ανταγωνισμού στον κλάδο των μη τραπεζικών offsite ATM.

Η Τράπεζα Πειραιώς λειτουργεί σήμερα και θα παραμείνει με το μεγαλύτερο φυσικό δίκτυο 370 καταστημάτων πανελλαδικά, 30% υψηλότερα του μέσου δικτύου στην ελληνική αγορά, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κυβέρνηση για χρεώσεις ATM: Κανένα περιθώριο - Θα παρέμβουμε και νομοθετικά εάν χρειαστεί

Στα χέρια του ΟΠΑΠ η Stoiximan - Εξαγόρασε το υπόλοιπο 15,51% έναντι 191,6 εκατ. ευρώ

Η Skroutz στα «ραντάρ» της Επ. Ανταγωνισμού για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider