Ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Ντίνος Κούης φόρεσαν τα κόκκινα γιλέκα της «Σχεδίας»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Ντίνος Κούης φόρεσαν τα κόκκινα γιλέκα της «Σχεδίας»
Παράλληλα, ο βετεράνος του ελληνικού ποδοσφαίρου Ντίνος Κούης και πρώην προπονητής σειράς ποδοσφαιρικών ομάδων, βρέθηκε στον σταθμό «Βενιζέλου» από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πύλες του στο επιβατικό κοινό.

Δράση ευαισθητοποίησης για το θέμα της αστεγίας, με τον ρόλο των πωλητών του γνωστού περιοδικού να αναλαμβάνουν οι παλαίμαχοι αθλητές της Θεσσαλονίκης, Μπάνε Πρέλεβιτς και Ντίνος Κούης, πραγματοποίησαν ο AKTOR Όμιλος Εταιρειών και το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, ημέρα έναρξης λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Μπάνε Πρέλεβιτς, πρώην προπονητής, αλλά και άλλοτε πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, φόρεσε το κόκκινο γιλέκο της «Σχεδίας» και ανέλαβε τον ρόλο του πωλητή του περιοδικού στον σταθμό «Αγίας Σοφίας», όπου προσέλκυσε το ενδιαφέρον και αποτέλεσε την πρώτη εντύπωση εκατοντάδων Θεσσαλονικέων, οι οποίοι ήρθαν έτσι σε γνωριμία με το Μετρό Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, ο βετεράνος του ελληνικού ποδοσφαίρου Ντίνος Κούης και πρώην προπονητής σειράς ποδοσφαιρικών ομάδων, βρέθηκε στον σταθμό «Βενιζέλου» από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πύλες του στο επιβατικό κοινό, βοήθησε στην πώληση μεγάλου αριθμού περιοδικών και, λειτούργησε ως μία αναπάντεχη και ευχάριστη έκπληξη για τους επιβάτες, συμβάλλοντας στην εξοικείωση εκατοντάδων πολιτών με το Μετρό Θεσσαλονίκης.

Ο Όμιλος AKTOR παρέδωσε στις 30 Νοεμβρίου 2024 στο Ελληνικό Κράτος, τη βασική γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης, το οποίο είναι ένα σημαντικό έργο που θα συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης.

Με αποστολή του να συμβάλλει με τη δράση και τις επενδύσεις του στην πρόοδο και την ευημερία, αναβαθμίζοντας τις ζωές των ανθρώπων, ο Όμιλος AKTOR εξελίσσεται, δεσμευόμενος για ένα βιώσιμο μέλλον και παράγοντας αξία για τους μετόχους του και την κοινωνία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι μοιράστηκαν τις επιδοτήσεις - Δείτε online τα ονόματα και τα ποσά των δικαιούχων 

Ταμείο Ανάκαμψης: Πώς ανακατεύεται η τράπουλα στα έργα και ορόσημα - Στο τραπέζι οι εναλλακτικές

Υπεράκτια αιολικά: Αγνοείται το Εθνικό Πρόγραμμα – Τρία κέρδη αν η Ελλάδα μπει στον επενδυτικό «χάρτη»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider