Η Streem Global εξαγόρασε τη Nami στη Σερβία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Streem Global εξαγόρασε τη Nami στη Σερβία
σα
«Η Nami, κορυφαίας εταιρίας στην αγορά 3PL της Σερβίας με έδρα στο Βελιγράδι, που ειδικεύεται στα logistics ψυχόμενων προϊόντων, διαθέτει άδεια τελωνειακής αποθήκης και καλύπτει τη μεταφορά φορτίων στη Σερβία και στην ευρύτερη περιοχή» τονίζεται.

Στην ενδυνάμωση του δικτύου της στη Σερβία μέσα από την εξαγορά της εταιρίας Nami, προχώρησε η Streem Global. «Η Nami, κορυφαίας εταιρίας στην αγορά 3PL της Σερβίας με έδρα στο Βελιγράδι, που ειδικεύεται στα logistics ψυχόμενων προϊόντων, διαθέτει άδεια τελωνειακής αποθήκης και καλύπτει τη μεταφορά φορτίων στη Σερβία και στην ευρύτερη περιοχή» τονίζεται.

Η Nami διαθέτει τέσσερα ιδιόκτητα κτήρια με αποθηκευτικό χώρο 7.373 τ.μ. και χώρους γραφείων 1.500 τ.μ., παρέχοντας υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία με ανθρώπινο δυναμικό 80 εργαζομένων που παρέχει υπηρεσίες όπως αποθήκευση, διανομή, picking, labelling και customs services.

Η εταιρία βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία κοντά σε βασικές συγκοινωνιακές διαδρομές, όπως ο αυτοκινητόδρομος Βελιγραδίου-Βουδαπέστης και στον υπό κατασκευή τερματικό σταθμό Batajnica. Είναι η πλησιέστερη εγκατάσταση στο κέντρο του Βελιγραδίου, παρέχοντας ένα μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο περιφερειακό τοπίο των logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Med: Ανακοίνωσε διακοπή στις διαπραγματεύσεις με Axel για συγχώνευση

ΑΔΜΗΕ: Στα 109,8 εκατ. τα έσοδα το πρώτο τρίμηνο - Αύξηση 25,1% στα καθαρά κέρδη

Απάτες με διαδικτυακές αγγελίες και επιδόματα: 154.000 ευρώ η λεία – Το modus operandi και τα money mules

gazzetta
gazzetta reader insider insider