Viohalco: Πρόταση για διανομή μεικτού μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή στη ΓΣ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Viohalco: Πρόταση για διανομή μεικτού μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή στη ΓΣ
Πρόταση για διανομή μεικτού μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Viohalco υποβάλλει το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Πρόταση για διανομή μεικτού μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Viohalco υποβάλλει το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Η συνέλευση θα λάβει χώρα την Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, στις 12.00 μ.μ. (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) στην έδρα της εταιρείας στις Βρυξέλλες. Το Δ.Σ. προτείνει επίσης την ανανέωση της θητείας των μελών του.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

1. Έκθεση διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου αναφορικά με τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31
Δεκεμβρίου 2023.

2. Έκθεση του νόμιμου ελεγκτή αναφορικά με τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023.

3. Παρουσίαση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων, της σχετικής έκθεσης διαχείρισης, και της έκθεσης του νόμιμου ελεγκτή επί των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων.

4. Έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023 (συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων χρήσης και της διανομής μεικτού μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή). Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων χρήσης και της διανομής μεικτού μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή.

5. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης. Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης εκ της εκτελέσεως των καθηκόντων τους κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023.

6. Απαλλαγή του νόμιμου ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης. Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η απαλλαγή του νόμιμου ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης εκ της εκτελέσεως των καθηκόντων του κατά τη διάρκεια το οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023.

7. Ανανέωση της θητείας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα αμειφθούν για τη θητεία τους σύμφωνα με την πολιτική αποδοχών που έχει εγκριθεί από τη γενική συνέλευση των μετόχων που έλαβε χώρα στις 30 Μαΐου 2023.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Έυα Καϊλή: Θα μετακομίσω στην Ιταλία

Εφορία: Άνοιξε η πλατφόρμα των φορολογικών δηλώσεων - Οι νέες προθεσμίες

Τζόκερ Κλήρωση: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν

gazzetta
gazzetta reader insider insider