Επέκταση του δικτύου των Public με νέες επενδύσεις ύψους 10 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επέκταση του δικτύου των Public με νέες επενδύσεις ύψους 10 εκατ. ευρώ
Με επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ το δίκτυο καταστημάτων Public επεκτείνεται με 10 νέα μεγάλα "Public + home" μέσα στην επόμενη τριετία.

Με επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ το δίκτυο καταστημάτων Public επεκτείνεται με 10 νέα μεγάλα "Public + home" μέσα στην επόμενη τριετία.

«Με μια στρατηγική επένδυση, 10 εκατ. ευρώ, τα Public επενδύουν και επεκτείνουν το δίκτυο φυσικών καταστημάτων που φιλοξενούν τη διευρυμένη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων τεχνολογίας, μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών, αλλά και τηλεοράσεων και ειδών ψυχαγωγίας, προκειμένου να προσφέρουν ακόμη περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στο πλάνο της επένδυσης για το 2024 εντάσσεται και η πλήρης ανακαίνιση τριών Public, που θα αναβαθμιστούν σε "Public + home" για να παρέχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών με ασυναγώνιστη ποικιλία μικρών και μεγάλων συσκευών για το σπίτι, σε περισσότερα σημεία στην Ελλάδα. Ειδικότερα, μέχρι το τέλος της χρονιάς, τα καταστήματα Public σε Ιωάννινα, Πειραιά και Ρόδο, θα αναβαθμιστούν σε "Public + home", προκειμένου να καλύψουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών και των τοπικών αγορών.

Τα Public αναδιαμορφώνουν το δίκτυο καταστημάτων τους και βρίσκονται σε διαρκή αναζήτηση νέων σημείων τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν την εμπειρία "Public + home" σε όλη τη χώρα. Στόχος είναι να φιλοξενούν και την κατηγορία των μεγάλων και μικρών οικιακών συσκευών μεταφέροντας μικρού μεγέθους καταστήματα στα ήδη μεγάλα Public. Συγκεκριμένα, το Public Group εξετάζει ήδη τις περιοχές της Κρήτης, της Πελοποννήσου, καθώς και περιοχές στην Αττική, προκειμένου να ανακαλύψει τα κατάλληλα σημεία και να επενδύσει στη δημιουργία νέων μεγάλων καταστημάτων επιφάνειας 2.000 τ.μ., τα οποία θα φιλοξενούν με άνεση την πλήρη γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και προτάσεις για όλη την οικογένεια.

«Η περαιτέρω επέκταση του δικτύου των Public έρχεται ως αποτέλεσμα της επιτυχίας του νέου μοντέλου για αγορές οικιακών συσκευών που σύστησαν στο αγοραστικό κοινό τα Public μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τη σύσταση των καταστημάτων "Public + home", τα οποία έχουν αναδειχθεί σε έναν από τους δημοφιλείς προορισμούς για τους καταναλωτές που αναζητούν μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, προσφορές και ευέλικτους τρόπους πληρωμής. Ενδεικτικό της θερμής υποδοχής που είχαν τα 13 πρώτα μεγάλα καταστήματα "Public + home" είναι πως το 94% των επισκεπτών τα αξιολόγησε θετικά, όσον αφορά στον σχεδιασμό των καταστημάτων, στην εξειδίκευση των εργαζομένων, καθώς και στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουν» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Δύσκολο το «παζλ» της μείωσης των χρεώσεων στα POS - Τι συζητούν στο ΥΠΟΙΚ

Aegean: Οι πυλώνες ανάπτυξης και οι εκτιμήσεις για το 2024

Ελληνικό - Lamda: Πώς θα είναι η μαρίνα Αγίου Κοσμά με τα 300 super yachts

gazzetta
gazzetta reader insider insider