Intralot: Σε ιδιώτες επενδυτές το 76,92% των ομολογιών του ΚΟΔ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intralot: Σε ιδιώτες επενδυτές το 76,92% των ομολογιών του ΚΟΔ
Σε ιδιώτες επενδυτές κατανεμήθηκε το 76,92% των εκδοθέντων ομολογιών της Intralot από την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου, όπως ανακοίνωσαν η Τράπεζα Πειραιώς και η Alpha Bank.

Σε ιδιώτες επενδυτές κατανεμήθηκε το 76,92% των εκδοθέντων ομολογιών της Intralot από την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου, όπως ανακοίνωσαν η Τράπεζα Πειραιώς και η Alpha Bank, ως Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι της δημόσιας προσφοράς για την έκδοση του ΚΟΔ και την εισαγωγή των ομολογιών προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η συνολική έγκυρη ζήτηση, που εκδηλώθηκε από επενδυτές οι οποίοι συμμετείχαν στη Δημόσια Προσφορά ανήλθε σε 201,87 εκατ. ευρώ.

Η ευρεία ανταπόκριση του επενδυτικού κοινού είχε ως αποτέλεσμα να καλυφθεί η Δημόσια Προσφορά κατά 1,55 φορές και το σύνολο των συμμετεχόντων επενδυτών να ανέλθει σε 5.467.

Η τιμή διάθεσης των Ομολογιών έχει προσδιοριστεί στο άρτιο, ήτοι €1.000 ανά Ομολογία. Η τελική απόδοση των Ομολογιών ορίστηκε σε 6,0% και το επιτόκιο των Ομολογιών σε 6,0% ετησίως.

Οι Ομολογίες που κατανεμήθηκαν, βάσει της έγκυρης ζήτησης που εκδηλώθηκε επί της απόδοσης 6,0%, είναι οι εξής:

α) 100.000 Ομολογίες (76,92% επί του συνόλου των εκδοθεισών Ομολογιών) κατανεμήθηκαν σε Ιδιώτες Επενδυτές, επί συνολικού αριθμού 141.703 Ομολογιών, για τις οποίες εκδηλώθηκε έγκυρη ζήτηση (δηλαδή ικανοποιήθηκε το 70,57% της εκδηλωθείσας ζήτησης στη συγκεκριμένη κατηγορία επενδυτών και στη συγκεκριμένη απόδοση) και

β) 30.000 Ομολογίες (23,08% επί του συνόλου των εκδοθεισών Ομολογιών) κατανεμήθηκαν σε Ειδικούς Επενδυτές επί συνολικού αριθμού 59.467 Ομολογιών, για τις οποίες εκδηλώθηκε έγκυρη ζήτηση (δηλαδή ικανοποιήθηκε το 50,45% της εκδηλωθείσας ζήτησης στη συγκεκριμένη κατηγορία επενδυτών και στη συγκεκριμένη απόδοση).

Επίσης, από τις 30.000 Ομολογίες που κατανεμήθηκαν σε Ειδικούς Επενδυτές, οι Ανάδοχοι έλαβαν για δικό τους λογαριασμό 9.000 Ομολογίες ως ακολούθως:

Σύμφωνα με τη σύμβαση αναδοχής, οι Ανάδοχοι δεν ανέλαβαν καμία δέσμευση ανάληψης κάλυψης Ομολογιών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

DBRS: Οι παράγοντες που θα οδηγήσουν σε περαιτέρω αναβάθμιση της Ελλάδας

Entersoft: Καμία συμφωνία για τη μεταβίβαση μετοχών της εταιρείας

Σε κλίμα συσσώρευσης και νευρικότητας το ΧΑ - Ποιες μετοχές κράτησαν τον ΓΔ

gazzetta
gazzetta reader insider insider