Υπ. Ανάπτυξης: Αναβαθμίζονται και επεκτείνονται οι ψηφιακές υπηρεσίες προστασίας καταναλωτή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υπ. Ανάπτυξης: Αναβαθμίζονται και επεκτείνονται οι ψηφιακές υπηρεσίες προστασίας καταναλωτή
Η ανακοίνωση πρόσθετης χρηματοδότησης του υπουργείου Ανάπτυξης, με το ποσό δημόσιας δαπάνης να ανέρχεται σε 1.190.400 ευρώ, αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Αναβαθμίζονται και επεκτείνονται το Παρατηρητήριο Τιμών και οι ψηφιακές υπηρεσίες προστασίας του καταναλωτή για αποτελεσματικότερη παρακολούθηση των τιμών λιανικής πώλησης υγρών.

Η ανακοίνωση πρόσθετης χρηματοδότησης του υπουργείου Ανάπτυξης, με το ποσό δημόσιας δαπάνης να ανέρχεται σε 1.190.400 ευρώ, αναρτήθηκε στη Διαύγεια και όπως αναφέρεται, σκοπός είναι: «Να χρηματοδοτηθεί η αναβάθμιση και η επέκταση των ψηφιακών υπηρεσιών προς τον πολίτη της γενικής γραμματείας Εμπορίου. Η επέκταση και αναβάθμιση αφορούν στην παροχή διακαναλικής ψηφιακής υπηρεσίας προς τον πολίτη στην πλατφόρμα kataggelies.mindev.gov.gr, στην διαδικτυακή εφαρμογή του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων "Fuel Prices" με στόχο την αποτελεσματικότερη παρακολούθηση των τιμών λιανικής πώλησης υγρών καυσίμων καθώς και στην ψηφιακή πλατφόρμα παρατηρητήριο τιμών "e-Καταναλωτής" με στόχο την παροχή νέων υπηρεσιών προς τον πολίτη και την ανάλυση των διαθέσιμων δεδομένων με τεχνολογία ΑΙ».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Nvidia: Γνώρισε τη μεγαλύτερη απώλεια κεφαλαιοποίησης στην ιστορία της - Σήμερα τα μεγέθη τριμήνου

Αυγενάκης: Παρεμβάσεις 2 δισ. ευρώ για τη στήριξη της κτηνοτροφίας

AI: Αποτελεσματικότερη ρύθμιση των deepfakes ζητούν προσωπικότητες του κλάδου

gazzetta
gazzetta reader insider insider