Τα Public καθιερώνονται ως ο δημοφιλέστερος προορισμός στην Ελλάδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα Public καθιερώνονται ως ο δημοφιλέστερος προορισμός στην Ελλάδα
Πάνω από το 70% των Ελλήνων επισκέπτονται κάθε μήνα τα Public, online ή στα καταστήματα.

Τα Public αναδεικνύονται ως ο αγαπημένος προορισμός για αγορές τεχνολογίας ψυχαγωγίας, και οικιακών συσκευών, με περισσότερους από 70% των Ελλήνων να τα επισκέπτονται σχεδόν κάθε μήνα. Όπως αναφέρει η εταιρεία, ήδη κατά το τελευταίο έτος έχουν λάβει χώρα πάνω από 100 εκ. online και φυσικές επισκέψεις στα καταστήματα Public και στο Public.gr.

Οι λόγοι που φέρνουν το Public να είναι αγαπημένος προορισμός:

  • Ο μοναδικός συνδυασμός ευρείας και άμεσα διαθέσιμης γκάμας τεχνολογίας, οικιακών συσκευών & home entertainment, βιβλίων, gaming και μιας σειράς από νέες κατηγορίες που συμπληρώνουν το lifestyle της σύγχρονης οικογένειας
  • Η δημιουργία των 13 νέων mega stores “Public + home” με την πληρέστερη γκάμα μετά την επιτυχημένη απορρόφηση των Media Markt
  • Οι καθημερινές προσφορές, οι πρωτοποριακές υπηρεσίες παράδοσης όπως το Locker 24/7 pick up , αλλά και οι πληρωμές όπως η Klarna στο Public.gr
  • Οι διαθέσιμες επιλογές αγορών σε κάθε εποχή που είναι σημαντική για τον πελάτη όπως το Black Friday, το ξεκίνημα σχολείων και πανεπιστημίων και των εορτών
  • Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα που στέκεται με φιλικό τρόπο δίπλα σε κάθε επισκέπτη, δίνοντας ιδέες και λύσεις σε όλα τα σημεία επαφής

Πιο συγκεκριμένα τι ξεχωρίζουν οι επισκέπτες στο φυσικό ή online κατάστημα των Public:

Διευρυμένη γκάμα προϊόντων

Πιστά στο όραμά τους να προσφέρουν ελευθερία επιλογών στους πελάτες τους, τα Public επενδύουν συστηματικά στη διεύρυνση των κατηγοριών και των προϊοντικών προτάσεων, απαντώντας στις διαφορετικές καταναλωτικές ανάγκες που διαμορφώνονται σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Έτσι, διαθέτουν την πληρέστερη γκάμα προϊόντων σε 3 κύριες κατηγορίες: είδη τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, καθώς και μικρές και μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές. Μάλιστα, τον Αύγουστο που πέρασε τα Public σύστησαν στο κοινό 13 νέα mega καταστήματα “Public + home”, στα οποία μπορεί να ανακαλύψει μεγάλη γκάμα προϊόντων, μεγάλη τεχνογνωσία και υψηλή εξυπηρέτηση, καθώς και μοναδικές τιμές και καθημερινές προσφορές.

Ακόμη, τα Public ενισχύουν και επιπλέον κατηγορίες όπως: health & fitness, sports & hobbies & είδη σπιτιού με πάνω από 350.000 προσεκτικά διαλεγμένα διαθέσιμα προϊόντα που συμπληρώνουν την πρόταση μας προς τους πελάτες τους μέσω του Public.gr.

Καινοτομία & Στρατηγικές συνεργασίες

Οι καταναλωτές έχουν «αγκαλιάσει» τις νέες υπηρεσίες που έχουν παρουσιάσει το 2023 τα Public αλλά και το Public.gr, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική εμπειρία και ευελιξία που προσφέρουν οι έξυπνες λύσεις πληρωμών και παραλαβής της παραγγελίας. Σε όλο το δίκτυο καταστημάτων Public και στο Public.gr, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τις υπηρεσίες Public Now Pay Later μέσω Klarna και FlexPay που επιτρέπουν μέγιστη ευελιξία αγορών, καθώς οι καταναλωτές επιλέγουν το πλάνο δόσεων που τους εξυπηρετεί περισσότερο για τις αγορές από τα φυσικά καταστήματα.

Για τα Public, η εξυπηρέτηση πελατών δεν σταματά κατά την αγορά, συνεχίζεται και στη διαδικασία της παραλαβής! Έτσι, τα Public προσφέρουν σε συνεργασία με τη Box Now την υπηρεσία locker pickup 24/7 μέσω της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να παραλάβουν την παραγγελία τους στο κοντινότερο, από τα τουλάχιστον 1.500 lockers σε όλη τη Ελλάδα, οποιαδήποτε ώρα και μέρα της εβδομάδας, και να πληρώσουν πριν ή κατά την παραλαβή μέσω κάρτας. Το κοινό έχει πραγματικά αγκαλιάσει την υπηρεσία, καθώς 1 στους 4 καταναλωτές επιλέγει τη συγκεκριμένη μέθοδο για τις αγορές του.

Επιπλέον, με τη λύση All in ONE Delivery σε συνεργασία με τη Svuum, τα Public δίνουν στους καταναλωτές που βρίσκονται στις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την δυνατότητα παράδοσης και εγκατάστασης συσκευής σε μία μόνο επίσκεψη. Παράλληλα, το εξειδικευμένο συνεργείο των Public αναλαμβάνει και την απεγκατάσταση και ανακύκλωση της παλιάς στην ίδια επίσκεψη.

Στο ίδιο πλαίσιο, τα Public καινοτομούν και σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες service συσκευών, αποσκοπώντας στην κορυφαία εξειδίκευση και απόλυτη ασφάλεια τεχνικού ελέγχου για τους καταναλωτές. Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η υπηρεσία Express Επισκευή σε συνεργασία με την iRepair, μέσω της οποία τα Public γίνονται ακόμη πιο γρήγορα στην επισκευή συσκευής, μειώνοντας τον χρόνο της επισκευής σε 20’.

Public.gr – συμπληρώνει και αναβαθμίζει την omnichannel εμπειρία

Αξίζει να τονιστεί πως τα Public κερδίζουν σταθερά μεγαλύτερο μερίδιο με βάση τα αποτελέσματα πωλήσεων στο ηλεκτρονικό κανάλι. Από τις αρχές του 2023, η διείσδυση των online αγορών στο public.gr ξεπερνούν το 25% του συνολικού τζίρου, επιβεβαιώνοντας πως το public.gr αποτελεί τον πληρέστερο προορισμό για κάθε είδους αγορά, καθώς προσφέρει ευκολία αγορών και αδιαμφισβήτητη ασφάλεια στις συναλλαγές.

Η προτίμηση του καταναλωτικού κοινού επιβεβαιώνεται από τις εκατομμύρια επισκέψεις που καταγράφονται τόσο στο online κατάστημα, όσο και στα φυσικά σημεία της αλυσίδας, καθιστώντας τα Public τον πληρέστερο και δημοφιλέστερο προορισμό αγορών για κάθε περίσταση. Και τώρα που πλησιάζει Black Friday, η μεγαλύτερη ευκαιρία για έξυπνες αγορές, τα Public υπόσχονται τα πιο δυνατά deals για το 2023!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Coca-Cola: Τα κέρδη τριμήνου ξεπέρασαν τις προβλέψεις - Αναβαθμίστηκαν οι προοπτικές

Η Inditex επενδύει 100 εκατ. ευρώ σε σειρά ρούχων από ανακυκλωμένο πολυεστέρα

Αξιολόγηση «Α» για ΟΤΕ από MSCI ESG Ratings για 2η χρονιά σχετικά με τις ESG επιδόσεις του

gazzetta
gazzetta reader insider insider