Bank of America: Πάνω από τις εκτιμήσεις τα κέρδη στο γ' τρίμηνο - Στα 25,32 δισ. τα έσοδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Bank of America: Πάνω από τις εκτιμήσεις τα κέρδη στο γ' τρίμηνο - Στα 25,32 δισ. τα έσοδα
Υψηλότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη και τα έσοδα της Bank of America στο γ' τρίμηνο του έτους.

Υψηλότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη και τα έσοδα της Bank of America στο γ' τρίμηνο του έτους, με τις καλές επιδόσεις του χρηματοπιστωτικού κολοσσού να έρχονται να προστεθούν σε αυτές των JPMorgan, Wells Fargo και η Citigroup, οι οποίες ξεπέρασαν τις προσδοκίες το προηγούμενο τρίμηνο.

Πιο αναλυτικά, η τράπεζα ανακοίνωσε πως τα έσοδα στο γ' τρίμηνο ανήλθαν στα 25,32 δισ. δολάρια, τη στιγμή που οι αναλυτές σε έρευνα της LSEG (πρώην Refinitiv) ανέμεναν έσοδα ύψους 25,14 δισ. δολαρίων. Σύμφωνα με το CNBC, τα έσοδα της BofA αυξήθηκαν κατά 2,9% σε σχέση με το γ' τρίμηνο του 2022, ενώ τα καθαρά έσοδα από τόκους αυξήθηκαν 4% στα 14,4 δισ. δολάρια.

Την ίδια στιγμή, τα κέρδη της BofA διαμορφώθηκαν στα 0,90 δολάρια/μετοχή, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 0,82 δολαρίων/μετοχή. Συνολικά, τα κέρδη της τράπεζας ενισχύθηκαν κατά 10% σε ετήσια βάση και ανήλθαν στα 7,8 δισ. δολάρια.

Σημειώνεται πως η μετοχή της Bank of America έχει χάσει το 18% της αξίας της από τις αρχές του έτους, εν μέσω πιέσεων στο πεδίο των ομολόγων, αν και οι αρχικές προβλέψεις ανέφεραν πως η τράπεζα θα ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ωφελημένους από τα υψηλότερα επιτόκια μέσα στο 2023.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η JP Morgan ξεπέρασε τις προβλέψεις για τα κέρδη και τα έσοδα του γ' τριμήνου

Citi: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα έσοδα στο γ' τρίμηνο - Κέρδη 2% για τη μετοχή

Η Wells Fargo ξεπέρασε τις προβλέψεις στα κέρδη και στα έσοδα γ' τριμήνου

gazzetta
gazzetta reader insider insider