Η Media Strom στο πλευρό των κατοίκων της Θεσσαλίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Media Strom στο πλευρό των κατοίκων της Θεσσαλίας
Για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις συνέπειες των πρωτοφανών πλημμυρών στη Θεσσαλία, η Media Strom -η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ύπνου- έχει σχεδιάσει και υλοποιεί μια σειρά από στοχευμένες ενέργειες.

Για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις συνέπειες των πρωτοφανών πλημμυρών στη Θεσσαλία, η Media Strom -η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ύπνου- έχει σχεδιάσει και υλοποιεί μια σειρά από στοχευμένες ενέργειες. Με αυτές, η Εταιρεία επιθυμεί να τους εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή της και να συμβάλει όσο πιο ουσιαστικά μπορεί στην αντιμετώπιση των αναγκών τους.

Οι πρώτες αποστολές στην Περιφέρεια Θεσσαλίας περιλαμβάνουν 220 σύνολα ύπνου (στρώματα, μαξιλάρια, προστατευτικά), με στόχο τη διανομή τους στην ευρύτερη περιοχή του νομού Καρδίτσας.

Πλαισιώνοντας αυτή τη δράση κοινωνικής ευθύνης, οι εργαζόμενοι της εταιρείας, με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, προετοίμασαν και παρέδωσαν 250 κουτιά με είδη προσωπικής υγιεινής για ισάριθμες οικογένειες του δήμου Παλαμά.

Παράλληλα, η Media Strom στηρίζει όλους τους κατοίκους της Θεσσαλίας, προσφέροντάς τους έκπτωση 20% σε κάθε αγορά τους. Η ενέργεια αφορά σε όλα τα προϊόντα και ισχύει έως τις 30 Σεπτεμβρίου, σε όλα τα καταστήματα Media Strom στη Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, με στόχο τη συμβολή της Εταιρείας στην αποκατάσταση της κανονικότητας σε αυτές τις περιοχές και τη στήριξη των κατοίκων τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλία: Μάχη με το χρόνο για την αποκατάσταση των υποδομών σε Καρδίτσα και Τρίκαλα

My market: Συνεχίζει με 30% στα βασικά είδη πρώτης ανάγκης στα καταστήματα της Θεσσαλίας

ΑΒ Βασιλόπουλος: Μείωση τιμών 20% για τους πλημμυροπαθείς έως και το Σάββατο 23/09

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider