Volvo: «Άλμα» 18% για τις πωλήσεις τον Αύγουστο - ΗΠΑ και Ευρώπη στην «πρώτη γραμμή»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Volvo: «Άλμα» 18% για τις πωλήσεις τον Αύγουστο - ΗΠΑ και Ευρώπη στην «πρώτη γραμμή»
Η Volvo ανακοίνωσε τη Δευτέρα αύξηση 18% στις πωλήσεις αυτοκινήτων για τον Αύγουστο σε σύγκριση με πέρυσι, με ώθηση από την ευρωπαϊκή και αμερικανική ζήτηση, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Αύξηση κατά 18% κατέγραψαν οι πωλήσεις της Volvo τον Αύγουστο, καθώς η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία είδε τη ζήτηση σε Ευρώπη και ΗΠΑ να ενισχύεται σημαντικά.

Σύμφωνα με το Reuters, η εταιρεία ολοκλήρωσε την πώληση 51.636 οχημάτων τον προηγούμενο μήνα, με την ευρωπαϊκή αγορά να βρίσκεται στην πρώτη θέση ( 16.051 πωλήσεις) και αύξηση 46%, ενώ στις ΗΠΑ η Volvo πούλησε 10.644 αυτοκίνητα με τις πωλήσεις να αυξάνονται κατά 31%.

Στον αντίποδα, οι πωλήσεις στην Κίνα ανήλθαν τον Αύγουστο σε 15.760 οχήματα, σημειώνοντας μείωση κατά 8% σε ετήσια βάση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τα 3 νέα pass του Ιουνίου και το έκτακτο επίδομα για τις οικογένειες με παιδιά

Οι γαλάζιες δημοσκοπικές ανάσες, ο… βιαστικός Φαραντούρης, οι δονήσεις από το Μανιφέστο Τσίπρα

Οι πιο εργατικοί Ευρωπαίοι είναι οι Έλληνες - Πόσοι δουλεύουν πέραν του 5νθήμερου και σε ποιους τομείς

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider