Alpha Trust Ανδρομέδα: «Πράσινο φως» για το πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Alpha Trust Ανδρομέδα: «Πράσινο φως» για το πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος
Το «πράσινο φως» για θέσπιση προγράμματος επανεπένδυσης μερίσματος (Scrip Dividend) πενταετούς διάρκειας (2023 – 2028) έδωσε η Alpha Trust Ανδρομέδα, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Το «πράσινο φως» για θέσπιση προγράμματος επανεπένδυσης μερίσματος (Scrip Dividend) πενταετούς διάρκειας (2023 – 2028) έδωσε η Alpha Trust Ανδρομέδα, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα, οι μέτοχοι έχουν τη δυνατότητα, κάθε φορά που γίνεται χρηματική διανομή, να επιλέξουν, εάν επιθυμούν, να λάβουν το σύνολο του ποσού σε μετρητά ή να επανεπενδύσουν το εν λόγω ποσό στην Εταιρεία ή να συνδυάσουν τους και δύο τρόπους κατά τη διακριτική τους ευχέρεια.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, η Alpha Trust Ανδρομέδα, η μοναδική εισηγμένη εταιρεία επενδύσεων χαρτοφυλακίου στην Ελλάδα, παραμένει προσηλωμένη στην υλοποίηση των στρατηγικών και αναπτυξιακών της στόχων. Με το πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος παρέχει ευελιξία στους μετόχους της και παράλληλα αποκτά τη δυνατότητα να αξιοποιήσει περαιτέρω τα χρηματικά της διαθέσιμα, πάντα προς όφελος των μετόχων της και της ίδιας της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Alpha Bank: Η «ακτινογραφία» των ΜμΕ στην Ελλάδα - Πώς θα αυξηθεί η παραγωγικότητα

Εφορία: Ελεγκτικό σαφάρι σε ελεύθερους επαγγελματίες

Οφειλέτες ΕΦΚΑ: Προθεσμία 5 ημερών πριν τα ραβασάκια του ΚΕΑΟ - Ποιοι κινδυνεύουν να βρεθούν στα «μανταλάκια»

gazzetta
gazzetta reader insider insider